Robin

Sukupuoli: uros
Koko: keskik. (n. 55 cm)
Syntymäaika: 11/2011

16.8.2012
Mukava Robin sai kodin yhdistyksen ulkopuolelta.

16.5.2012
Aurinkoinen Robin elelee yhä Irinan tarhalla. Robin on ystävällinen ja sosiaalinen pentu, joka haluaisi kuitenkin jo pian muuttaa omaan kotiin opettelemaan kotikoiran elämää.

Robin ei ole mikään pentulauman päällepäsmäri, mutta ei myöskään ujopiimä tai seinäruusu. Robin mennä viuhtoo muun joukon mukana häntä heiluen ja tulee iloisesti tervehtimään jokaista tulijaa. Robinista kasvaa vielä kiva ja reipas lenkkikaveri jollekin mukavalle omistajalle, joka huomaa tämän suloisen mustan pojan.

1.3.2012
Robin Hood, kaikkien heikompien suojelija! Robin istuu terhakasti paikallaan mittailemassa lähimaailmaa.

Ottaisiko loikan eteenpäin, kiipeäisi kaverin selkään, pinkaisisi maailman nopeimman spurtin vai istuisi muuten vaan pohdiskellen?

Robin on pieni mies, joka selkeästi harkitsee ennen kuin säntää tekemään mitään päätöntä. Pojalta kuitenkin löytyy virtaa ja veikeyttä, kuten koiranpennulta kuuluukin! Robin rakastaa painia muiden pentujen kanssa, mutta sitäkin enemmän höyryävää ruokakuppia, joka tuoksuu puurolle ja jauhelihalle. Voi pojat, jos siinä joskus olisi tilkka piimääkin vielä!

Robin etsii kotia, josta löytyisi yksi tai kaksi aikuista ihmistä. Ihmislapsiakin voisi olla.

Robin kasvanee ainakin keskikokoiseksi pojaksi ja tulevaisuutta ajatellen haluaisi käydä koirakoulua vaikka yhden tai kahden luokan verran. Robin on kaikinpuolin mukava pentu, jolta virtaa löytyy millaiseen tahansa harrastukseen, ja on valmis muuttamaan omaan kotiin heti, kun oma - ei niin pelkkä sohvaperuna - ihminen Robinista kiinnostuisi! Robin 3kk on kuin jalokivi, pientä hiontaa vailla!

Katso video Robinista:

Viipurin koirat - Robin