Ferro

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 12/2016

28.7.2017
Ferro on saanut kodin yhdistyksen ulkopuolelta.

2.6.2017
Valloittava Ferro haluaa tutustua ihan kaikkiin! Kun aitaukseen astuu, voi olla varma, että tämä nuoriherra on etunenässä työntämässä kuonoa taskuun ja kerjäämässä rapsutuksia.

Ferro ja sen sisko Fea löydettiin tarhan läheisestä kylästä. Joku lienee ne tarkoituksella hylännyt, sillä sisarukset ovat niin luottavaisia ja hyväkuntoisia, että niiden ensimmäisinä kuukausina on joku niistä todennäköisesti huolehtinut.

Ferro on hyvin reipas, sosiaalinen ja kertakaikkisen mainio poika. Se menee isossa nuorisolaumassa kuin kala vedessä, ei osallistu pieniin kärhämiin, mutta ei myöskään arastele tai väistä toisia koiria. Kaikki ihmisetkin vaikuttavat Ferrosta olevan aivan ihania, ja Ferro toivookin saavansa niin huomiosta kuin herkuista mahdollisimman paljon itselleen.

Ferroa voi hyvin kuvailla mutkattomaksi nuoreksi mieheksi. Sitä ei tunnu maailman murheet painavan, vaan iloisesti se suhtautuu niin vieraisiin ihmisiin kuin yleisestikin tarhan tapahtumiin. Ferron voisikin uskoa sopeutuvan monenlaiseen kotiin, niin maalle kuin kaupunkiinkin. Tärkeintä on löytää omistaja, joka osaa ja haluaa sitoutua Ferron hyvään tapakasvatukseen. Sekä tietenkin riittävän runsaaseen ulkoiluun ja muuhun aktivointiin. Ferrossa lienee ripaus jos toinenkin saksanpaimenkoiraa, joten virtaa lienee pojassa riittävän.

Ferron kaltaisen reippaan nuorukaisen ollessa kyseessä on syytä varautua myös siihen, että pienet remppahommat saattavat olla sen mieleen. Tai kenties isommatkin. Sitä emme voi ennustaa, mutta varmuuden vuoksi on uuden omistajan paras asennoitua niin, ettei pienet omatoimiset touhuilut yksinollessa hermostuta. Joka tapauksessa Ferro tulee tarvitsemaan paljon opastusta kotikoiran elämään, jotta yksinjäämisestä tulee osa normaalia arkea, sisäsiisteys tulee tutuksi ja hihnassa kulkeminenkin alkaa sujua. Mutta fiksu Ferro oppii ne tavat takuulla, kunhan uusi omistaja jaksaa poikaa rauhassa opettaa.

Viipurin koirat - Ferro 26.5.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.