Arwen

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 2/2016

25.7.2016
Arwen sai kodin yhdistyksen ulkopuolelta.

14.6.2016
Arwen on pieni ja herttainen keijukaistyttö, joka rakastaa kovasti ihmisten syliä ja huomiota. Mistähän pieni Arwen löytäisi oman sylin? 

Arwen yrittää parhaansa mukaan erottua joukosta, mutta helppoa se ei ole. Irinan tarhalla pentuaitauksessa vilistää kymmeniä samankokoisia ja -näköisiä pentuja, jotka kaikki haluavat saada osansa ihmisten huomiosta. Syliin pääseminen taitaa olla Arwenin päivän, ellei koko viikon kohokohta. Pikkuinen on niin hullaantunut ihmisestä vierellään, ettei paikoillaan pysymisestä meinaa tulla mitään, kun häntä vispaten pitäisi olla pusuja vaan antamassa!

Arwen vaikuttaa luottavaiselta ja reippaalta pennulta. Tarhan porttien ulkopuolella odottaa kuitenkin iso ja jännittävä maailma, jossa riittää ihmeteltävää. Arwen haluaakin muuttaa vain sellaisen ihmisen luokse, joka on valmis näkemään vaivaa tytön sopeutumisen eteen eikä heitä hanskoja tiskiin ensimmäisen vastoinkäymisen kohdalla. Arwenilla olisi paljon annettavaa omalle ihmiselleen, kunpa sellainen löytyisi pian jostain!

Viipurin koirat - Arwen 18-6.2016

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.