Annika

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 4/2015

 9.9.2015
Annika ei selviytynyt.

2.9.2015
Annika on suloinen tyttö täynnä iloa ja riemua! Mistä soma neiti löytäisi kunnollisen kodin ja ystävän loppuelämäkseen?

Viipurissa asuvat ihmiset eivät juurikaan omin varoin leikkauta koiriaan ja ne saavat usein juoksennella vapaina kylillä. Niinpä ei aikaakaan, kun eräs äitikoira oli jälleen tiineenä. Iso ja pörröinen pentue näki maailman ensimmäisen kerran keväällä. Pojat löysivät kodit itselleen, mutta ilman Irinan apua kasvava tyttölauma olisi luultavasti lähetetty pian etsimään onneansa jostain muualta. Emokoira vietiin steriloitavaksi ja seitsemän koditonta pörröpäätä matkasivat Irinan koiratarhalle. Annika, Annukka, Abby, Amy, Agnes, Auri ja Alli ovat valmiita oman kodin valloitukseen!

Annika on siskoista reippaimpia. Pieni häntä huiskii vimmatusti, kun se havaitsee ihmisen lähestyvän pentutaloa. Jaloissa villisti pyörivä ja hyörivä tyttö rakastaa ihmisiä koko sydämestään. Sylissä oleminen tuntuu alkuun vähän jännittävältä, mutta pian vikkelä kieli suikkaa suukkoja onnellisena jo tasaiseen tahtiin. Annika on reipas ja sosiaalinen pieni tytön alku, joka kovasti odottaa, että matka uuteen kotiin käynnistyisi pian.

Pennut ovat mitä todennäköisemmin saaneet viettää pentuaikansa emonsa parissa. Niillä on ollut koti ja suurin osa pennuista on reippaita ja uteliaita ihmisten suhteen. Asumuksena on kuitenkin saattanut toimia pikemminkin ulkotarha kuin sisätilat kodinomaisessa ympäristössä. Liikaa sylittelyä pennut tuskin ovat ainakaan saaneet, sillä suurinta osaa vähän ihmetyttää sylissä oleminen.

Annika on suloinen pentu, joka ei halua joutua enää milloinkaan vaihtamaan kotia. Tytön toiveissa onkin löytää sitoutunut ja rakastava ihminen, joka jaksaa panostaa pennun sopeuttamiseen eikä heitä hanskoja tiskiin vastoinkäymisten edessä. Nuori tyttö tulee tarvitsemaan riittävästi liikuntaa, mielekästä tekemistä, koulutusta sekä omistajansa seuraa. Mieti siis tarkoin, onhan sinulla aikaa Annikalle ainakin seuraavaksi yli kymmeneksi vuodeksi. Jos olet 100-prosenttisen varma päätöksestäsi, Annika odottaa jo innoissaan kuulevasi sinusta!

Annikasta kasvanee aikuisena keskikokoinen koira.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.