Sacha

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 2/2016

12.7.2016
Sacha sai kodin yhdistyksen ulkopuolelta.

15.6.2016
Sacha on paitsi erityisen komea, myös luonteeltaan oikein iloinen ja ystävällinen vesseli. Tarhaelo on sen verran ankeaa, että Sacha toivoisi pian oman ihmisen löytyvän.

Saskia ja Sacha asustavat yhdessä Irinan pentuaitauksista. Sisarukset ovat huomiota herättävän kauniita pentuja, mutta myös valloittavia tapauksia luonteidensa puolesta, joten ihme on ellei kotia pian löydy.

Siskonsa tavoin Sacha on hyvin kiinnostunut ihmisistä. Uteliaat silmät seuraavat aidan raosta herkeämättä vieraiden liikkeitä, ja kun ne huomaavat ihmisten saapuvan, ei ilolla ole rajoja. Sacha tassuttelee reippaasti luokse ja häntä iloisesti vispaten nauttii kaikesta saamastaan huomiosta. Ihmisten kanssa seurustelu, rapsutukset ja hellittelyt eivät valitettavasti kuulu tarhalla olevien pentujen jokapäiväiseen elämään, mikä on surullista. Sacha vaikuttaa avoimelta ja luottavaiselta pennulta, jonka suurin toive on päästä pian omaan, turvalliseen kotiin.

Sachan menneisyydestä meillä ei ole tietoa. Kotikoiran elämässä kaikki on uutta ja ihmeellistä, joten uuden omistajan tulee olla valmis lempeästi ja rauhallisesti ohjaamaan Sachaa oikeaan suuntaan. Jos uskot voivasi sitoutua sataprosenttisesti tämän suloisen pojan kanssa elämiseen, odottelee Sacha yhteydenottoasi!

Viipurin koirat - Sacha 18.6.2016

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.