Kastro

Sukupuoli: uros
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 10/2016

12.4.2017
Kastro sai kodin yhdistyksen ulkopuolelta.

26.3.2017
Sydämellinen Kastro on iloinen ja ihmisrakas poika. Häntä vispaa ja kauniit silmät loistavat onnesta, kun ihmisten läheisyyttä on tarjolla.

Emokoira Katinka ja sen viisi pentua elelivät ulkona tehdasalueen liepeillä. Ystävälliset ihmiset ruokkivat koiraperhettä aina silloin tällöin ja lopulta toimittivat koko pesueen Irinan tarhalle turvaan. Vaikka Katinka ja sen pennut ovat eläneet ulkona, on hyvin mahdollista että Katinkalla on joskus ollut oma ihminen ja koti, mutta ehkäpä se on tiineenä hylätty. Katinka on hyvin lempeä, rauhallinen ja ihmisrakas tyttö. Mikäli pennut tulevat yhtään äitiinsä, kasvaa niistäkin mainioita ja hienoja koiria aikuisina. Ihana viisikko KaliKarloKasparKastro ja Kiara ovat nyt valmiita valloittamaan omat kodit itselleen Suomesta!

Kastro on reipas ja iloinen pentu. Ihmisten vierailu on Kastron päivän kohokohta, eikä poika tiedä parempaa. Rapsutukset tuntuvat Kastrosta ihanilta ja pusuja satelee. Sylissä oleminen tuntuu vähän kummalta, mutta se ei ole ihme sillä kukaan ei ole poikaa koskaan liiemmin sylitellyt. Sisarustensa tavoin myös Kastro vaikuttaa sosiaaliselta pojalta, ja muiden aitauksen pentujen ja koirien kanssa se tulee hyvin juttuun.

Emo Katinka on keskikokoinen, noin 50 cm korkea kaunotar. Kaikki pentueen pojat ovat emoaan paljon jykevärakenteisempia ja niillä on paljon isommat tassut. Kasparista kasvaneekin aikuisena varmasti ainakin keskikokoinen poika. On täysin mahdollista, ettei Kaspar tiedä mitään sisällä asumisesta tai kotikoiran elämästä muutenkaan. Kaikkia asioita täytyy lähteä opettelemaan alusta alkaen, ja monet asiat voivat pelottaa ja jännittää alkuun. Tarvitaan aikaa, ymmärrystä ja rohkaisua. Kouluttamista positiivisen vahvistamisen kautta. Kastro haluaisi jo jättää tarhan ja muuttaa omaan kotiin!

Viipurin koirat - Kastro 10.3. & 25.3.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.