Sampo

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 6/2013

29.12.2013
Sampo sai kodin yhdistyksen ulkopuolelta.

10.10.2013
Sampo vaikuttaa rauhalliselta ja ystävälliseltä pennulta, joka katselee kummastuneena pienen rapsuttelutuokion aikana: kuinka nyt minulle rapsutuksia ja huomiota liikenee?

Pienellä Sampolla ja sen siskolla Bellalla on surullinen tarina. Sampo ja sen sisarukset syntyivät varmaankin ei toivottuina-pentuina eräälle maatilalle, ja niiden äiti tapettiin. Sampo ja muu pentue pääsivät kuitenkin turvaan Irinan tarhalle, missä ne odottavat nyt pääsyänsä omiin koteihin.

Sampo vaikuttaa rauhalliselta pojalta, jolla on hieman surumielinen katse. Tarjoan pikkuiselle nameja, ja se ottaa ne kiitollisena vastaan. Herkut taisivat olla Sampon mieleen, sen verran odottavalla katseella se jää silmiäni tuijottamaan. Päivä kuluu, ja ilta lähenee. Sampo käpertyy pienelle matolle lepäämään, ja silmät lupsuen nukahtaa, tietämättä paremmasta.

Sampo etsii itselleen omistajaa, joka jaksaa läpi huonojen ja hyvien päivien. Koiranomistajana oleminen ei aina ole helppoa, mutta Sampo lupaa pysyä ystävänäsi aina. Oman kodin löytyminen olisi Sampon mielestä oikea lottovoitto, ja toisi takuuvarmasti ilon myös tämän pienen pojan kasvoille!

Sampo näkyy näillä videolla vasemmassa laidassa:

Viipurin koirat - Veikka

Viipurin koirat - Einari, Torsti, Taru

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.