Riku

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 11/2013

23.3.2014
Riku sai kodin Viipurista.

16.3.2014
Riku on varsinainen Risto Reipas! Tämä poika ei arastele ketään eikä mitään, joten Rikusta saa vauhdikkaan kaverin moneen menoon.

Riku hylättiin Irinan tarhalle helmikuussa. Se varattiin heti viipurilaiseen kotiin, mutta kun luovutuksen aika tuli, totesi Irina omistajien olevan sopimattomia koiranomistajiksi. Niinpä Riku jatkaa kodinetsimistään ja eiköhän sellainen tälle suloiselle pojalle vielä löydy!

Riku juoksee aina ensimmäisenä aitauksen ovelle odottamaan, kun se vain huomaa ihmisten liikkuvan pihalla. Riku rakastaa huomiota ja ihmisiä aivan yli kaiken, joten syli on äkkiä täynnä mustaa, iloista koiranpentua, kun Rikun aitaukseen astuu. Jos tämän ilopillerin seurasta ei tule hyvällä tuulelle, niin sitten ei tule mistään!

Riku on itsevarma ja vilkas poika, joten uuden omistajan tulee ymmärtää, mitä sellaisen nuoren pojanklopin kasvattaminen kunnon koirakansalaiseksi vaatii. Kun teini-ikä iskee ja kaikki aiemmin opittu tuntuu kadonneen pojan mielestä, ei silloinkaan sovi antaa periksi, vaan jatkaa sitkeästi pojan luotsaamista läpi elämän. Menevä ja reipas, mahdollisesti isoksikin kasvava Riku etsii siis sellaista omistajaa, joka on valmis tarjoamaan koiralle paljon tekemistä ja riittävästi peruskoulutusta. Tällaiselle omistajalle Riku on varmasti oikea aarre - valopilkku harmaimmassakin päivässä, jonka touhuja katsellessa ei voi olla nauramatta.

Viipurin koirat - Riku

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.