Moana

Sukupuoli: narttu
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 6/2017

28.9.2017
Moana sai kodin yhdistyksen ulkopuolelta.

27.9.2017
Iloinen Moana on ystävällinen ja persoonallisen näköinen pentu. Moana odottaa kolealla Irinan tarhalla oman kodin löytymistä.

Moana hyppelehtii innoissaan pienessä aitauksessaan kun se näkee ihmisiä. Häntä vispaa niin vimmatusti ja tassut heiluvat joka suuntaan. Kun ihmiset astuvat sisälle pieneen häkkiin, pyörii Moana niin vikkelästi jaloissa ettei sitä meinaa aluksi edes syliin saada. Syli olikin sitten vähän jännittävä paikka ja tyttö istuskelee jähmettyneenä paikoillaan kulmien alta kurkkien. Kunhan sen tassut osuvat taas maanpinnalle, ilostuu tyttö mahdottomasti ja nauttii rapsutuksista koko pienellä sydämellään.

Moanan menneisyys on jäänyt hämärän peittoon. Tytöllä ei ole aavistustakaan millaista rakastetun ja hyvin hoidetun kotikoiran elämä voi parhaimmillaan olla, mutta nyt Moanalla olisi tilaisuus päästä kokemaan se - kunhan vain joku ihana ihminen huomaisi sen ja haluaisi tarjota sille kunnollisen loppuelämän kodin. Tulevan omistajan on valmistauduttava harjoittelemaan Moanan kanssa monia uusia taitoja, kuten sisäsiisteyttä, hihnassa kulkemista ja yksinolemista. Mukavat metsälenkit, kasa leluja, kunnollinen ruoka ja lämmin kainalo maistuisivat myös Moanalle. Kunpa tytön tarha-aika päättyisi pian ja uusi elämä voisi vihdoin alkaa!

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tai kotihoidossa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.