Sarah

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: keskikokoinen (n. 55 cm)
Syntymäaika: 2018

16.12.2019
Sarah pääsi karkuun tarhalta.

25.9.2019
Sarah on ystävällinen ja ihmisrakas nuori tyttö, joka seikkaili vaarallisesti maantiellä kesällä toisen koiran kanssa. Sarah toivoo, ettei oman kodin odotuksesta tulisi pitkää.

Sarah ja Sissi päätyivät Irinan tarhalle kesällä. Hyväsydäminen ihminen poimi ne talteen maantieltä, missä ne juoksentelivat vaarallisesti autojen seassa. Vaikka Sarah ei ole Sissin tavoin joutunut muiden koirien puremaksi, ei silläkään ole ollut tarhalla liian helppoa. Sarah asui pitkään ison ja tiukan uroksen komennossa. Lähes 300 koiran tarhalla muutamalla työntekijällä ei ole resursseja valvoa, että jokaisessa aitauksessa jokainen koira saa syödäkseen oman osansa, ja niinpä iso uros söi aina suurimman osan jaetusta ruoasta. Laihtunut Sarah sijoitettiin toiseen aitaukseen, missä se sai taas kunnolla syödäkseen. Vielä Sarah ei ole ihan normaalikoiran mitoissa, mutta sinne suuntaan se on kovasti menossa.

Sarah on nuori tyttö ja ikää sillä on arviolta 1-1,5 vuotta. Se on iloinen, kiltti ja ihmisrakas koira, joka on suhtautunut vieraisiin aina hyvin avoimesti. Into piukeana se heiluttaa häntäänsä ja hyppelehtii onnessaan ympärillä saadessaan seuraa. Sarah on päässyt muutaman kerran hihnakävelylle, mutta vaikuttaa siltä ettei homma ole sille entuudestaan kovin tuttua. Toisaalta mitään rauhallista ja mallikelpoista kävelyä on turha odottaa nuorelta koiralta, joka viettää kaiken aikansa pienessä aitauksessa vailla tekemistä ja liikuntaa. Onhan se suuri onni ja ilo päästä edes joskus kävelylle! Muiden koirien kanssa Sarah on tullut toimeen eikä ulkona hihnassakaan ärise vieraille koirille. 

Sarahin menneisyydestä ennen tarhalle tuloa ei ole tietoa, mutta se vaikuttaa kotikoiran elämään tottumattomalta ja uusiin asioihin tutustuminen kävisi parhaiten kivan koirakaverin tukemana. Sarah haukuskelee jonkin verran, mutta se liittynee osaltaan turhautuneisuuteen ja levottomaan ympäristöön. Kerrostalo ei silti ole Sarahin ykköstoiveissa. Etsinnässä on kärsivällinen ja motivoitunut omistaja, joka jaksaa ja haluaa opastaa Sarahille kotikoirantaitoja sisäsiisteydestä hihnakävelyyn. Sarahilla on vielä toivottovasti monia hyviä vuosia elämää jäljellä - kunpa ne eivät kuluisi tarhalla.

Viipurin koirat - Sarah 22.9.2019

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.