Enna

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 8/2011

2.4.2012
Enna on saanut kodin yhdistyksen ulkopuolelta.

9.3.2012
Terrierisukuinen Enna on vielä vähän ujo tyttö, mutta tuskin tulee menemään kauaa, että Ennasta kuoriutuu varsinainen vauhtimimmi.

Partanaamainen Enna päätyi Irinan hoiviin suoraan kodista. Tyttö oli ehtinyt olla perheessä vain pari kuukautta, kun omistajat päättivät muuttaa, eikä Ennalle ollutkaan tilaa muuttokuormassa. Enna-ressukka vietiin Irinan tarhalle odottamaan uutta kotia. Ei mikään ihme, että Enna on vielä vähän hämmennyksissä muutoksesta, sillä yhtäkkinen tarhan pentulaumaan joutuminen vetää yleensä varovaiseksi reippaimmankin pennun. Mutta sitä ei kestä kuin hetken ja kohta Ennakin tulee vilistämään muiden joukossa kuin kala vedessä.

Enna on selvästi terrierimäinen tyttö, joten uusi perhe voinee olla varma, että kotona Ennasta kuoriutuu iloinen ja vilkas tyttö. Ties kuinka paljon virtaa ja omaa tahtoa tytöstä tuleekaan vielä löytymään! Enna kaipailee kotia, jossa tyttöä halutaan opastaa maailman ihmeisiin johdonmukaisesti ja pitkäjänteisesti. Ennasta lienee kasvavan aktiivinen tyttö, josta joku saa reippaan kaverin metsälenkeille, kaupunkien kaduille, pihalle leikkimään ja toki myös kainaloon makoilemaan.

Ennalla on rokotukset kunnossa ja passi valmiina, joten ei muuta kuin soittelemaan koiravaraajillemme, jos partanaamatytön loppuiän koti voisi olla luonasi!

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu huolellisesti adoptio-ohjeisiin ja täytä kotiselvityslomake ennen kuin soitat koiravaraajillemme.