Mercu

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 5/2012

26.8.2012
Mercu sai kodin yhdistyksen ulkopuolelta.

15.7.2012
Piti pysähtyä, katsoa kerran ja toisenkin kerran ja parahtaa! Voi mikä ihana karvamytty! Kävimme tarhalla eilen. Aurinko paahtoi kesäisellä kuumuudella, mutta onneksi tuuli leyhytteli henkäyksiään pitkin tarhan pihaa ja aitauksia. Koirat nauttivat. Miten mukavaa, kun joskus on näin! Menimme katsomaan ensin pentuja. Piti pysähtyä, katsoa kerran ja toisenkin kerran ja parahtaa! Voi mikä ihana karvamytty! Karvamytty makasi liikkumattomana, hengitteli tiheään ja katseli meitä suurilla surullisilla silmillään. Ihan pikkuruinen vauva! Ja jätetty oman onnensa nojaan.

Menimme aitaukseen, Noora poimi pienen syliin. Se tuhisi ja painautui ihan kiinni Nooraan. Niin liikuttava! Ja hyvin pian niin riiviö!

Mercu on noin 2.5 kk:n ikäinen. Menee tovi ennen kuin Mercu on matkustuskelpoinen. Pitää huoltaa ja katsastaa, ja sopimuspapereita rustattaessa huomioida, että Mercu on pitkäikäinen, mutta vaativa. Ei joka koheltajalle sopiva. Pitää osata kunnioittaa, luottaa molemmin puolin, pestä ja puunata. Ja ennen kaikkea ei tule hylätä, jos se vastamäessä vähän töksähtelee. Etsimme siis Merculle pysyvää kotia! Kun katselet kuvia ja ihastut, mieti onko Mercu se oikea yksilö vielä vuosien päästä, vielä senkin jälkeen, kun se on kalunnut kengistäsi pohjat irti ja eteisen seinästä osan tapeteista. Mieti onko sinusta kasvattamaan pojannassikasta koirakansalaista vielä sittenkin, kun se yrittää tarttua hampailla ohi kävelijän lahkeeseen tai syöksyä mopoauton kanssa painiotteluun! Jos olet lujahermoinen ja Mercun pentumaisen söpöyden väistyttyä poika vetoaa sinuun vielä seuraavat 10 vuotta, voit olla varma, että haluamme keskustella kanssasi!

Katso video Mercusta:

Viipurin koirat - Mercu

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi.