Riemu

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 6/2012

26.10.2012
Riemu sai kodin yhdistyksen ulkopuolelta.

13.9.2012
Riemu on vilkas ja mahdottoman menevä tyttönen, jolla virtaa ja vauhtia riittää. Suloinen vilpertti sulattaa kenen tahansa sydämen.

Riemu ja siskonsa Reina sekä Rilla löydettiin kovin ikävän perinteiseen tapaan viipurilaiselta mökkialueelta, kesälomakauden loppuessa. Tytöt olivat syntyneet kesäkuun alussa, viihdyttäneet emokoiransa perhettä pari kuukautta, ja sitten, lomien loputtua, jätetty mökkialueella odottamaan karua kohtaloaan. Kaikeksi onneksi naapurimökin omistaja huomasi pihassa vinkuvat yksinäiset pennut ja hälytti Irinan korjaamaan tyttöset talteen.

Riemu on nimensä mukainen pentueen hassuttelija ja reipas pikkutyttö. Riemu jaksaa ilahtua tuulessa lentävistä lehdistä, joiden perässä se loikkii innoissaan ja tupsahtaa sitten vesilammikkoon, jossa riemu jatkuu veden läiskyttelyllä ja iloisen kimakalla haukulla.

Riemu on ystävällinen tyttö, jolla riittää kuitenkin myös itsevarmuutta. Riemu ei jää pentujen joukossa pahnanpohjimmaiseksi, vaan kuten siskonsakin, raivaa Riemu aina tiensä etunenässä niin ruokakupille kuin ihmistenkin luokse. Mutta sehän on vain hyvä piirre, ettei anna periksi ihan kaikessa.

Jos haluat päiviisi pirteää elämäniloa, reippaita lenkkejä kuulaissa syysaamuissa ja pimeissä pakkasilloissa, kuran ja karvojen levittäytymistä ympäri asuntoa ja lopulta illalla kainaloon käpertyvän parhaan ystävän - ehkä Riemu voisi olla se paras ystävä seuraavaksi yli kymmeneksi vuodeksi. Riemu voi matkustaa Suomeen jo pian.

Katso video Riemusta:

Viipurin koirat - Riemu

Katso video Riemusta kavereineen:

Viipurin koirat - Pentuja 6.10.2012

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi.