Nadja

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: keskikokoinen-suuri
Syntymäaika: 1/2013

2.5.2014
Nadja sai kodin Saksasta.

22.10.2013
Nadja vaikuttaa hyvin ystävälliseltä ja ihmisrakkaalta tytöltä, joka on reipastunut paljon sitten ensikohtaamisen.

Nyt ei voi muuta kuin toivoa, että joku mukava ihminen sen huomaisi.

Nadja jakaa tällä hetkellä pienen sisähäkin vanhemman uroksen kanssa. Tyttö ottaa kiitollisena herkkuja kädestäni ja nauttii tyytyväisenä saamastaan huomiosta ja rapsutuksista. Tyttö intoutuu välillä jopa pieneen leikkiin, mutta pienessä sisähäkissä tilaa on rajallisesti eikä Nadja pääse siellä kunnolla temmeltämään.

Kodin saaminen olisi Nadjalle lottovoitto. Nadja on hyvin kaunis ja ystävällinen tyttö, mutta tarvitsee kodin, jolla riittää kärsivällisyyttä kaiken uuden opetteluun ja aikaa nuoren energisen koiran kanssa puuhasteluun. Sutjakkaasta tytöstä olisi varmasti lähes mihin harrastuksiin vain, puhumattakaan pitkistä rentouttavista metsälenkeistä, mistä tyttö voi tällä hetkellä vain unelmoida. Nadja olisi valmis antamaan mitä vain, jotta voisi vaihtaa kylmät ja yksinäiset yöt kovalla betonilattialla oman ihmisen lämpimään ja turvalliseen kainaloon pehmeässä sängyssä.

14.9.2013
Nadja vaikuttaa kiltiltä tytöltä. Se on juuri vasta tullut tarhalle, ja on luonnollisestikin kakesta hieman häkeltynyt.

Nadja on arviolta noin kahdeksan kuukauden ikäinen tyttö, joka oli löytynyt kesämökkialueelta hylättynä. Tämä on surullinen, mutta valitettavan tavanomainen kohtalo Venäjällä. Nadjasta oli varmasti pidetty huolta kun se oli suloinen ja ihana pentu, mutta ihmisten jättäessä kesämökkinsä, jättivät he myös Nadjan täysin oman onnensa nojaan. Päästyään Irinan tarhalle, on tälläkin tytöllä nyt kuitenkin mahdollisuus löytää oma rakastava koti Suomesta.

Nadja on kovin ihmeissään eikä se kunnolla vielä ymmärrä, mihin se on joutunut ja miksi. Nadja jakaa sisähäkin muutaman muun koiran kanssa, ja menemme tervehtimään sitä. Tyttö nuuhkii meitä varovaisesti, mutta kuitenkin yllättävänkin rohkeasti. Nadja käyttäytyy rauhallisesti ja näyttää kovasti pitävän rapsutuksista. Namit maistuvat sille myös, ja tyttö ottaakin jopa liikuttavan hellävaraisesti herkut käsistäni.

Nadja vaikuttaa mukavalta ja ystävälliseltä koiralta. Omaan kotiin päästyään, saa se varmasti lisää energiaa ja iloa, ja uuden omistajan onkin hyvä aloittaa peruskoulutus sekä tarjota tytölle riittävästi liikuntaa ja muuta aktivointia. Nadja on kaunis ja upea tyttö, ja joku tulee saamaan siitä itselleen vielä mitä parhaimman ystävän!

Viipurin koirat - Nadja & Pihla

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.