Tekla

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 5/2012

22.8.2012
Tekla sai kodin yhdistyksen ulkopuolelta.

17.8.2012
Tekla on yltiöreipas tyttönen, joka ei millään voi ymmärtää, miksi ihmiset vain tulevat ja menevät eikä kukaan ota tätä suloista tyttöä mukaansa.

Tekla oli löytynyt eräänä heinäkuisena aamuna viipurilaisen eläinklinikan oven takaa. Koska on kovin epätodennäköistä, että pikkupentu olisi yksin löytänyt tiensä klinikalle, lienee ainoa vaihtoehto se, että joku oli tarkoituksella hylännyt Teklan sinne.

Klinikalta Tekla kuljetettiin Irinan tarhalle, missä tyttö nyt odottelee uutta kotia. Tekla tekeekin kaikkensa, jotta hänet varmasti huomattaisiin: alkaa armoton hyppiminen, pomppiminen ja vinkuminen, kun Tekla huomaa jonkun kulkevan pentutalon ohi. Ja jos menet tyttöä tervehtimään, meinaa Tekla haljeta riemusta: ihmiset ovat vain niin ihania!

Suloisesta pennusta varttuu kuitenkin pian nuori neito. Tekla toivoo kovasti pääsevänsä ennen syksyn koleita öitä ja sateisia päiviä kotiin, jossa jaksetaan keskittyä vilkkaan tytön kanssa touhuamiseen. Teklan pitää odottaa ihan pieni hetki rokotusten voimaanastumista, mutta jo pian tytön matka Suomeen voi alkaa.

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi.