Katie

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: keskikokoinen (n. 50 cm, 20 kg)
Syntymäaika: 3/2017

28.1.2018
Katie on rauhallinen ja ystävällinen tyttö. Sen ilme näyttää kovin huolestuneelta, vaikka oikeasti se on hyvin luottavainen ja ihana koira.

Katie on ihastuttava tyttö, jolle kuvat ja videot eivät valitettavasti tee oikeutta. Katien ilme on niissä aina kovin huolestunut, vaikka tytön oikea luonne on paljon iloisempi ja aurinkoisempi. Katie rakastaa ihmisiä ja seuraa kovasti, ja se tulee nauttimaan rapsutuksista aina vain kun se on mahdollista.

Katie on hyvin kiltti tyttö, joka mieluummin väistää kuin alkaa kinastella toisten koirien kanssa. Se on sosiaalinen ja avoin tyttö, mutta kuitenkin perusluonteelta hyvin rauhallinen. Katie arvostaisi varmasti kotia, jossa sillä on kiva koirakaveri odottamassa. Muutto omaan kotiin on Katielle varmasti jännittävä paikka, mutta koirakaverin tassunjäljissä kaikki uudet asiat näyttäisivät varmasti paljon vähemmän ihmeellisiltä.

Viipurin koirat - Katie 6.1.2018

7.8.2017
Katieta jännittää sen verran sylissä että kuvat eivät tee oikeutta kauniille tytölle. Todellisuudessa Katie on myös iloinen ja reipas tyttö!

Katie on asustanut Irinan tarhalla loppukeväästä lähtien. Pieni ja vastustamattoman suloinen toukokuinen pallero on kasvanut kesän aikana. Katie on edelleen lempeä, ystävällinen ja ihmisrakas tyttö. Se asuu samassa aitauksessa monien muiden pentujen kanssa ja vaikuttaa sopuisalta pennulta. Jonkin verran Katie tuntui jäävän muiden pentujen jalkoihin ja kiusattavaksi, mutta aitausvaihdoksen jälkeen sen tilanne näyttää nyt paremmalta. Katiesta ei pahaa sanottavaa ole, ja kumpa tyttö saisi mahdollisimman pian kokea miltä tuntuu olla rakastettu ja hyvin huolehdittu perheenjäsen.

Katien elämän ensivaiheista ei ole tietoa. Turvallisten koirakavereiden luota lähteminen ja muutto tutusta, mutta ankeasta tarhaympäristöstä voi alkuun olla iso järkytys Katielle. Kunhan tytölle ollaan valmiita antamaan aikaa ja paneutumaan huolella sen kotiuttamiseen, Katiestakin saa varmasti mitä parhaimman ja onnellisen koiraystävän itselleen vuosiksi eteenpäin.

Viipurin koirat - Katie 26.10.2017

Viipurin koirat - Katie 10.9.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.