Esme

Sukupuoli: narttu
Koko: keskikokoinen (n. 50 cm)
Syntymäaika: 2014

21.3.2016
Esme varattiin saksalaiseen kotiin.

2.3.2016
Sympaattinen Esme on hyvin ystävällinen ja lempeä nuori tyttö, joka jätettiin eräänä sateisena päivänä paikallisen apteekin eteen odottamaan uutta elämää ja omistajaa.

Pienestä sisähäkistä katselee ystävällisen näköinen silmäpari. Esme on paitsi hyvin kaunis, myös luonteensa puolesta mitä ihastuttavin tyttö. Se nuuhkii uteliaana housunlahkeita ja käsiä, ja kun toteaa vieraat ihmiset mukaviksi, heittäytyy se samantien kyljelleen rapsuttavaan käteen onnellisena nojaten. Vaikka tarhalle joutuminen on jonkinasteinen järkytys koiralle kuin koiralle, vaikuttaa Esme kuitenkin hyvinkin rauhalliselta ja tuntuu ennemminkin tuumivan, että jaahas, tässä sitä nyt ollaan, minkäs teet.

Esme suhtautuu ihmisiin luottavaisesti ja sillä todennäköisesti olikin oma koti, ennen kuin edellinen omistaja päätti hankkiutua siitä eroon. Tarhanpitäjä Irinan mukaan Esmeltä sujuu hihnakävely ja se tulee kissojen kanssa myös toimeen. Esme on nuori tyttö, ja arviolta sillä on ikää puolentoista vuoden verran. Todellista ikää ei kuitenkaan kukaan tiedä, ja niinpä Esme voi olla myös nuorempi - tai miksei vanhempikin kaunotar.

Pieni ja pimeä sisähäkki on ankea paikka asua. Kavereina Esmellä on tällä hetkellä toinen narttu ja yksi uros, ja elämä näyttäisi kolmikolla sujuvan sopuisasti. Vaikka Esmellä saattaakin olla muistikuvia kotikoirana olosta, tulee uuden omistajan silti varautua siihen, että harjoiteltavaakin voi olla luvassa.

Viipurin koirat - Esme 27.2.2016

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.