Hani

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 12/2015

20.4.2016
Hani sai kodin yhdistyksen ulkopuolelta.

6.4.2016
Suloinen Hani rakastaa kaikkia ja kukapa ei sydäntänsä tälle tytölle menettäisi! Hani on iloinen ja reipas pentu.

Hani ilmestyi Irinan tarhalle keväällä. Alkuun tyttö oli kuin puulla päähän lyöty ja se tuntui kovasti miettivän mihin kummalliseen paikkaan sitä on jouduttu. Enää ei Hani kuitenkaan jaksa päätänsä moisilla ajatuksilla vaivata, ja nykyään tyttö halkeaakin onnesta päästessään seurustelemaan ihmisten kanssa. Pieni häntä vispaa aidan takana niin vimmatusti ja etutassut ilmassa tyttö odottaa, koska tulee sen vuoro päästä syliin antamaan pusuja.

Hanin taustasta meillä ei ole tarkempaa tietoa. Hani etsii ihmistä, joka ymmärtää ettei kotikoiran taidot ole tarhalla asuneelle pennulle itsenstäänselvyyksiä vaan harjoitus tekee mestarin. Jos olet valmis sitoutumaan Haniin koko sen loppuelämäksi eikä elämän myrskyt ja mutkat saa sinua luopumaan ystävästäsi, odottaa Hani Viipurissa yhteydenottoasi.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.