Jiro

Sukupuoli: uros
Koko: 
Syntymäaika: 10/2011

23.3.2012
Jiro sai kodin yhdistyksen ulkopuolelta.

9.12.2011
Tarhaelämä ei ole koskaan mitään luksusta, mutta aina vain ankarammaksi se muuttuu, mitä pidemmälle talvi etenee. Jiron suurin toive onkin, että jossain kodissa huomattaisiin juuri Jiron mentävä paikka ennen kovien pakkasten alkamista.

Jiro-poika on viipurilainen reissumies, joka on joutunut mierontielle aivan liian varhain. Jiron onneksi joku ystävällinen ihminen kiikutti sen katuja mittailemasta Irinan tarhalle, jonka kautta nuorukaisella on mahdollisuus päästä omaan kotiin.

Jiro on iloinen ja ystävällinen pentu, joka etsii koiranpennun kanssa elämistä ymmärtävää ja siitä haaveilevaa kotia. Harva pentu jättää kaikki kolttoset tekemättä, joten uudelta omistajalta tullaan takuulla vaatimaan pitkäjänteisyyttä ja oikeaan käytökseen ohjaamista. Jiro on kuitenkin oppivainen pentu, joten mitään mahdottomuuksia ei varmasti ole edessä.

Olisiko juuri teillä paikka Jirolla vapaana? Ota siinä tapauksessa yhteyttä koiravaraajiimme! Jiro varaa paikkansa Suomeen lähtevästä autosta heti, kun sopiva koti on löytynyt. 

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu huolellisesti adoptio-ohjeisiin ja täytä kotiselvityslomake ennen kuin soitat koiravaraajillemme.