Camilla

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: keskikokoinen (<50 cm)
Syntymäaika: 11/2014

22.10.2015
Camilla ei ikinä ehtinyt omaan kotiin vaan menehtyi tarhalla. RIP Camilla.

7.7.2015
Camillaa ei ole kukaan vieläkään kysellyt, mikä on sääli, sillä se on todella kiva tyttö. Voisitko juuri sinä olla se ihana ihminen, joka huomaa Camillan?

Camilla ei tee itsestään suurta numeroa, ja melko tavanomaisen ulkonäkönsä vuoksi jääkin helposti muiden varjoon. Camilla on hyvin ystävällinen, rauhallinen ja iloinen nuori tyttö. Se elää samassa aitauksessa usean muun nuoren koiran kanssa ja mennä jolkottaa leikeissä mukana. Toisin kuin monet sen aitaustovereista, Camilla on mukavan rauhallinen tyttö, joka ei ole repimässä ja puremassa jokaisesta vaatteenkulmasta. Se nauttii kovasti ihmisseurasta ja rapsutuksista, mutta seurustelutuokio jää usein lyhyeksi, sillä riehakkaampien pentujen rynnistäessä paikalle väistää Camilla takavasemmalle.

Camilla on jäänyt pienehköksi keskikokoiseksi tytöksi ja painoa sillä tuskin on 20 kiloa enempää. Camilla toivoisi kovasti, että pääsisi omaan kotiin näyttämään, kuinka upea ja ihana tyttö tämän kauniin kuoren alla asustaa.

Viipurin koirat - Camilla 6.7.2015

17.3.2015
Camillaa ei ole onnistanut sen suhteen, että se erottuisi pentulaumasta ulkoisesti. Kunpa joku silti huomaisi ystävällisen Camillan!

Camilla ja sen siskot Charlotta ja Carolina joutuivat Irinan tarhalle varsin pieninä pentuina. Charlotta ja Carolina löytyivät ensin ja Camilla pari viikkoa niiden jälkeen. Nyt tytöt ovat kasvaneet siihen ikään, että muutto omaan kotiin olisi mahdollista. Kunpa joku haluaisi näille kauniille tytöille tarjota kodit, etteivät ne joudu kasvamaan yhtään välttämätöntä kauempaa tarhalla!

Camilla on tällä hetkellä aavistuksen varovaisempi kuin siskonsa, mutta mikään varsinainen arkajalka Camilla ei silti ole. Camilla tulee reippaasti tutustumaan, vain syliin nostaminen saa Camilla hämilleen ja vähän jännittämään. Kiltisti Camilla silti poseeraa sylissä, vaikka tilanne onkin sille aivan uusi ja ihmeellinen.

Camillasta kasvaa varmasti meneväinen ja iloinen nuori neiti, kunhan se pääsisi omaan kotiin nauttimaan elämästä. Camillasta kasvaa keskikokoinen tyttö - sellainen sopivasti koiran kokoinen. Camillan häntä on tavallista vähän lyhyempi. Emme tiedä onko se synnynnäistä vai onko häntä vioittunut aivan pienenä pentuna. Tämä pieni persoonallinen kauneusvirhe ei kuitenkaan vaivaa Camillaa mitenkään. Onnistaisiko Camillaa jo pian ja kutsu omaan kotiin kävisi?

Viipurin koirat - Camilla 3.4.2015

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.