Nappi

Sukupuoli: narttu
Koko: keskikokoinen
Syntymäaika: 9/2015

11.7.2016
Nappi varattiin Saksaan.

4.3.2016
Nappi on kovin persoonallisen näköinen pentu: sen taustalla on jotain karvatonta rotua, mistä johtuen sen karvapeite on harva. Nappi on kiltti ja sympaattinen tyttö, joka vähän ujostelee vieraita.

Nappi tuotiin veljensä Nopan kanssa syksyllä Irinan tarhalle. Pennut olivat kovin ihmeissään tarhalle joutumisesta ja ohutturkkisina ne reppanat palelivat helposti ulkoaitauksissa. Välillä pennut pääsivät onneksi tarhan kahvihuoneeseen lämmittelemään.

Aluksi Nappi näytti kovin oudolta laikuttaisen turkkinsa kanssa. Nyt turkki on jo kasvanut tuuheammaksi, mutta vieläkin siinä on kohtia, jossa karvaa kasvaa vain vähän tai ei lainkaan. Mutta tämä on vain osa Napin persoonaa, joka johtuu jonkin karvattoman rodun geeneistä taustalla.

Nappi on vähän ujo tyttö, joka ei oikein itse tohdi tulla tutustumaan. Kun Napin hakee syliin, jää se siihen kiltisti napittamaan, vaikka sitä selvästi jännittääkin.

Aikuisena Napista kasvaa keskikokoinen tyttö. Nappi tulee tarvitsemaan omistajan, joka osaa ja haluaa tukea sitä jännittävään maailmaan tutustumisessa. Reipas koirakaveri kotona odottamassa olisi varmasti oikein hyvä juttu. Nappi on vielä kovin rauhallinen pentu, mutta kotiuduttuaan se saattaa muuttua paljonkin vilkkaammaksi. Pelkäksi sohvaperunaksi Nappi ei halua, vaan reippaaksi lenkkeilykaveriksi! Jos kaipaat persoonallisen näköistä koirakaveria ja olet varma, että jaksat opastaa alkuun ujoa tyttöä reipastumaan omassa tahdissaan, odottaa Nappi yhteydenottoasi.

Nappi saapui Irinan tarhalle syksyllä 2015. Se kuului ylikuormittuneelta Lipetskin tarhalta saapuneeseen koirajoukkoon, joille Irina tarjosi suojan. Eteläisen alkuperän vuoksi Napille on teetetty Viipurissa Snap 4Dx plus -tautitesti, johon sisältyi seuraavat testit: sydänmato, erlichia canis & erlichia ewingii, borrelioosi ja anaplasma phagocytophilum & anaplasma platys. Testit olivat puhtaat ja Nappi onkin valmis valloittamaan Suomen ja suomalaisten sydämet.

Napin kulukorvaus on sille tehtyjen testien vuoksi 305 € (norm. 290 €).

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.