Ilja

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: keskikokoinen (n. 60 cm)
Syntymäaika: 2012

5.1.2014
Ilja sai kodin yhdistyksen ulkopuolelta.

14.7.2013
Ilja on hyvin iloinen, reipas ja vauhdikas poika! Pojassa riittää virtaa vaikka muille jaettavaksi, joten Ilja etsii aktiivista ja kokenutta omistajaa.

Ilja oli jätetty viipurilaisen kaupan eteen yksinään. Poika oli nököttänyt hihnaan sidottuna tuntikausia, kunnes joku oli havahtunut tilanteeseen ja soittanut Irinan hakemaan pojan. Koska Iljan omistajaa ei löytynyt, etsii poika nyt uutta kotia Suomesta.

Ilja on vilkas ja ihmisrakas poika. Syli on äkkiä täynnä hyörivää, mustaa, pörrökarvaista koiraa, kun aitaukseen astuu. Ilja ei kainostele, vaan Ilja kertoo koko olemuksellaan, että ihmiset ovat parasta mitä poika tietää.

Iljassa lienee belgianpaimenkoiraa tai saksanpaimenkoiraa. Ilja on hyvin aktiivinen nuorukainen, joten poika kaipaa samanlaista omistajaa itselleen. Ehdottomasti tapakasvatusta ja ehdottomasti paljon ulkoilua ja aktivointia, niin tästä hurmurista saa hienon koirakaverin itselleen. Ilja vaikuttaa tulevan hyvin toimeen toisten koirien kanssa, mutta varmuuden vuoksi emme suosittele sitä samaan kotiin toisen uroksen kanssa. Iljalla on myös melko kuuluva ääni, joten kerrostalo ei ole sille paras paikka.

Viipurin koirat - Ilja

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.