Sanna

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: keskikokoinen (n. 50-55 cm)
Syntymäaika: 10/2014

5.5.2016
Sanna sai kodin yhdistyksen ulkopuolelta.

2.6.2015
Sanna on aivan superiloinen nuori tyttö, joka rakastaa ihmisiä koko sydämellään!

Sanna painii aitaustovereidensa kanssa niin, että tanner vain tömisee! Tyttö on ihan pakahtua onnesta, kun saa ihmisiä aitaukseensa. Enää ei tuhlata aikaa tuumailuun vaan syöksytään suoraan luokse pussailemaan. Sanna on reipas tyttö, joka haaveilee aktiivisesta kodista. Jokin koiramainen harrastus voisi olla myös Sannan mieleen. Sanna on hyvin kaunis punertavanenäinen neito, joka ihme kyllä on edelleen kotia vailla.

26.2.2015
Kaunis Sanna vielä vähän ihmettelee tarhan menoa, mutta hetken tuumimisen jälkeen Sanna on valmis ryhtymään jokaisen mukavan ihmisen kaveriksi.

Kaunis vaalea Sanna-tyttö ei ole ollut Irinan tarhalla vielä kauaakaan. Se on vielä kovin hämmentynyt muissa aitauksissa juoksevista ja haukkuvista aikuisista koirista, kottikärryjen ja lapioiden kanssa kulkevista tarhatyöntekijöistä ja kaikesta ympärillään tapahtuvasta.

Myös tarhalle tulleet vierailijat ihmetyttivät Sannaa ensin, mutta uteliaana se seuraili uusia ihmisiä kysyvä ilme kasvoillaan. Kun Sanna totesi vieraat vaarattomaksi, istuskeli se mielellään sylissä hellittävänä. Takaisin maahan jouduttuaan Sanna jäi toiveikkaana odottamaan, josko pääsisi vielä uudelleen syliteltäväksi.

Sanna on toistaiseksi hyvin rauhallinen ja harkitseva tyttö, mutta se saattaa johtua vielä alkuhämmästyksestä. Mistä sitä ikinä tietää, millainen vipeltäjä tytöstä vielä saattaa kuoriutua. Pohjimmiltaan Sanna vaikuttaa iloiselta ja ihmisrakkaalta pennulta, joka nauttii paljon ihmisten huomiosta. Se ei kuitenkaan vaadi huomiota itselleen väkisin vaan odottaa kauniisti, että joku hänetkin huomaisi.

Sanna olisi piakkoin valmis pakkaamaan laukkunsa ja matkustamaan omaan kotiin ikioman ihmisen syliteltäväksí.

Viipurin koirat - Sanna 21.2.2015

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.