Astro

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: keskikokoinen (n. 50 cm)
Syntymäaika: 3/2012

7.6.2013
Astro sai kodin yhdistyksen ulkopuolelta.

21.1.2013
Astro on kiltti ja iloinen poika, joka on jäänyt aitauskavereitaan pienemmäksi ja sen vuoksi muut koirat tahtovat kiusata sitä.

Aiemmin Astro oli vähän totinen poika, mutta nykyisin Astro rakastaa ihmisiä yli kaiken ja näyttää sen myös avoimesti. Poika on erittäin riemuissaan, kun se saa hetkenkin seuraa meistä. Valitettavasti muut aitauksen nuoret koirat yrittävät varastaa kaiken huomion ja Astro ajetaan äkkiä kauemmas. Koska Astro on jäänyt muita hieman pienemmäksi, jää se usein alakynteen ja kiusattavaksi. Siksi toivomme, että Astro löytäisi jo pian oman kodin.

Viipurin koirat - Astro 16.2.2013

Viipurin koirat - Astro 19.1.2013

19.9.2012
Astro antaa vähän vakavan ensivaikutelman. Pian tutustumisen jälkeen Astrosta kuoriutuu kuitenkin reipas nuorukainen, joka haluaa painautua kainaloon ja nauttia hetken rapsutuksista.

Astro oltiin viety paikalliselle eläinlääkäriasemalle lopettavaksi. Suloinen pentu oli hankittu kesän alussa viipurilaiseen perheeseen, mutta kesän aikana koiran hoitoon oli jo kyllästytty ja lomien päätteeksi koirankokoiseksi varttunut pentu oli päätetty toimittaa lopetettavaksi. Eläinlääkäri ei onneksi suostunut tervettä nuorta poikaa lopettamaan, vaan pyysi Irinaa hakemaan sen tarhalleen etsimään uutta kotia.

Astro on hieman hämillään tarhan menosta ja melskeestä, mutta kyllä sen totinen ilme onneksi aina välillä sulaa ja poika intoutuu leikkimään muiden pentujen kanssa. Ihmisetkin ovat Astrolle kovin mieleen, kunhan poika saa tulla omaan tahtiinsa tutustumaan. Sen jälkeen Astro rakastaa painaa pään vieraaseenkin kainaloon ja nauttia siinä hiljaa rapsutuksista.

Astrosta kuoriutuu todennäköisesti vilkas ja vauhdikas nuorimies, kunhan se pääsee tarhalta totuttelemaan taas kotielämään. Astron arvioidaan syntyneen maaliskuussa 2012 ja poika voisi tassutella Suomeen omasta puolestaan vaikka heti.

Katso video Astrosta:

Viipurin koirat - Astro

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi.