Hannes

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 11/2013

24.2.2014
Hannes varattiin saksalaiseen kotiin.

20.2.2014
Suloinen Hannes tapittaa kovin tarkkaavaisena: joko löytyisi joku, joka haluaisi tarjota Hannekselle onnellisen loppuelämän?

Hannes hylättiin parin kuukauden iässä Irinan tarhalle. Aluksi poika oli kovi jännittynyt tilanteesta eikä uskaltanut juuri pentutalon kopista tulla ulos. Mutta viikot ovat tehneet tehtävänsä ja nyt Hannes on juuri sellainen kuin koiranpennun pitääkin: iloinen ja suloinen, reipas ja rakastettava!

Ainakin vielä Hannes vaikuttaa suhteellisen rauhalliselta pennulta. Vaan kun ikää tulee lisää, voi tästäkin pennusta kuoriutua vielä aktiivinen pojankloppi. Pelkää sohvankoristetta Hanneksesta ei siis saa tekemälläkään, mutta sopivan reipashenkiselle omistajalle Hanneksesta kasvaa varmasti mainio koiraystävä.

Hannes suhtautuu vieraisiinkin ihmisiin ystävällisesti ja uteliaasti. Syliin nostaminen sai Hanneksen kuitenkin vähän hämilleen, joten kuvat eivät oikein tuo oikeutta pojan koko suloisuudelle. Hanneksesta kasvaakin varmasti vielä korttelin komistus!

Viipurin koirat - Hannes

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.