Ralf

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 11/2011

14.3.2012
Ralf sai kodin yhdistyksen ulkopuolelta.

13.3.2012
KIIRE. Ralf ei jostain syystä syö kuivamuonaa, eikä sille ole tarhan olosuhteissa juuri muuta tarjolla. Toivomme, että Ralf pääsisi pian Suomeen, missä kasvavan pennun ravitsemuksesta voitaisiin huolehtia.

7.3.2012
Ralf on selvää filosofiainesta. Siinä kun muut pennut mennä jyräävät, Ralf istahtaa niille sijoilleen ja pää kallellaan miettii, onko riehumiseen järkevää lähteä mukaan vai olisiko fiksumpaa seurailla sivusta. Ralf on ystävällinen ja varsin rauhallinen pentu. Uteliaasti ja reippaasti se tulee tutustumaan pentutaloon astuviin vierailijoihin, mutta mitään suuria hepuleita se ei silti saa. Ralf tuntuu tuumaavan, että tosi kiva kun tulitte, mutta antaa noiden muiden hoitaa hötkyilyt.

Ralf elelee nyt Irinan tarhan pentutalossa. Siellä se harjoittaa kovasti koiramaisen käyttäytymisen sääntöjä parinkymmenen muun pennun joukossa. Sillä treenillä lieneekin pojasta kehittyvän varsin suvereeni koirankielentaitaja.

Ralf on tasapainoisen oloinen poika, joka sopii varmasti monenlaiseen kotiin. Yhdestä asiasta Ralf ei kuitenkaan tingi: koiramaiseen tapaan Ralf tulee tarvitsemaan riittävästi aktiviteetteja, jotta pojan elämä ei käy tylsäksi. Rakenteeltaan Ralf ei ole mikään kukkakeppi, joten todennäköisesti pojalta löytyy vähän massaa isompanakin, vaikka korkeutta ei välttämättä tulekaan keskikokoa enempää.

Ralfin arvioidaan syntyneen marraskuun puolivälissä 2011. Poika voisi tallustella velipoika Kuutin esimerkkiä seuraten Suomeen heti, kun pientä filosofia kaipaava koti on löytynyt.

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu huolellisesti adoptio-ohjeisiin ja täytä kotiselvityslomake ennen kuin soitat koiravaraajillemme.