Shira

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 12/2012

4.6.2013
Shira sai kodin Saksasta.

24.4.2013
Suloinen Shira on kovin utelias ja iloinen tyttö. Ihan vähän sitä jännittää uudet asiat, mutta jo pian ujous unohtuu!

Shira on Mandin pentu. Shira sisaruksineen päätyi jo aivan pikkupentuna Irinan tarhalle, ja nyt tyttö on viimein siinä iässä, että uuteen kotiin muuttaminen olisi ajankohtaista. Shiran voi nähdä parikuisena Mandi-emon videolla.

Kun astun pentutaloon, tulee Shira iloisena hyppimään vasten. Herkut katoavat nopeasti sormistani, ja pieni häntä viuhuen Shira kerjää lisää syötävää. Kun koitan ottaa Shiran syliini, väistää Shira sivuun. Pienen houkuttelun avulla saan kaapattua Shiran syliini, jossa se vähän ujostellen odottelee, kun sitä kuvataan.

Shira on utelias ja hyvin suloinen tyttö. Sitä vähän vielä ihmetyttävät uudet ja yllättävät asiat, onhan se elänyt tähän astisesta neljän kuukauden mittaisesta elämästään puolet tarhalla. Shira haluaisikin pian omaan kotiin, jotta uusiin asioihin ja tilanteisiin totuttelu voisi alkaa.

Shiran emo Mandi on keskikokoinen tyttö, ja Shirasta voinee odottaa tulevan samaa kokoluokkaa. Rokotukset Shiralla ovat jo voimassa, joten tyttö odottaa vain kutsua Suomeen!

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.