Theo

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 8/2014

21.12.2014
Theo elämä päättyi liian aikaisin: se menehtyi ripulin seurauksena tarhanpitäjän kotona saamastaan hoidosta huolimatta.

30.11.2014
Theo on komea nuorukainen! Näillä tassuilla kelpaa tallustella, sillä Theo on reipas ja luottavainen poika, joka tuntuu rakastavan kaikkea ja kaikkia.

Theo on suurisydäminen pentu. Ei tunnu löytyvän tästä maailmasta sellaista asiaa, josta Theo ei olisi ratkiriemuissaan. Tuntemattomasta syystä joku kuitenkin hylkäsi Theon Irinan tarhalle, ja siellä poika koittaa nyt vakuuttaa tarhakävijöitä nappisilmillään: etkö sinä nyt voisi ottaa minut mukaasi?

Theo on reipas ja myös vilkas pentu, joka on etunenässä keksimässä pieniä kepposia. Esimerkiksi housunlahkeiden vetäminen on aivan huippujuttu! Ihmiset voivat olla asiasta vähän eri mieltä, mutta eihän pieni pentu sitä voi ymmärtää. Theon maailma on vielä kovin pieni ja rajattu, ja kun siinä tapahtuu jotain hauskaa, haluaa poika ottaa siitä kaiken mahdollisen ilon irti.

Theosta kasvaa ainakin keskikokoinen poika, joten on selvää, että Theo tulee tarvitsemaan riittävästi tapakasvatusta ja koulutusta, jotta ihmisten mielestä väärät kepposet jäävät unholaan. Theo kaipaakin omistajaa, joka ei väsähdä ihan pienistä, ja joka lupaa sitoutua siihen, että Theon kanssa kuljetaan niin elämän mäet kuin mutkatkin. Jos olet varma, että tämä nallemainen koira mahtuu elämääsi seuraavat yli kymmenen vuotta, odottaa Theo yhteydenottoasi innoissaan!

Viipurin koirat - Theo 29.11.2014

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.