Dolly

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: keskikokoinen (n. 50 cm)
Syntymäaika: 3/2014

1.9.2015
Dolly sai jäädä asumaan hoitopaikkaansa.

11.3.2015
Dolly on nuori, vähän ujo tyttö. Dollya kuitenkin onnisti ja se pääsi kotihoitoon Viipurissa.

Dolly löytyi hylättynä vuoden alussa. Dolly on arviolta noin vuoden ikäinen, hyvin kiltti, mutta myös ujo tyttö. Sen alkujännitys saattoi johtua myös tarhalle joutumisen aiheuttamasta järkytyksestä, mutta joka tapauksessa on mahdollista, että uuteen kotiin muutto saa Dollyn taas jännittämään asioita.

Koska Dolly oli niin kauhuissaan tarhalla, pyysi Irina tuttavaansa ottamaan Dollyn hoitoon. Se olikin hieno asia, sillä hoitopaikassa Dolly pääsee rentoutumaan ja oppimaan vähän kotikoiran tapoja. Hoitopaikassa Dolly on saanut tottua kissoihin, joten koiriin tottuneet kissat uudessa kodissa voivat olla mahdollisia.

Dolly vaikuttaa hyvin kiltiltä ja rauhalliselta tytöltä, mutta on kuitenkin mahdollista, että Dollyn luonne muuttuu paljonkin vilkkaammaksi, kun se pääsee omaan kotiin asti. Dolly on päässyt harjoittelemaan mm. hihnassa kävelyä, mutta silti uuden omistajan tulee varautua monien peruskäytöstapojen opettamiseen Dollylle.

Videolla Dolly on juuri siirretty uuteen aitaukseen:

Viipurin koirat - Dolly 25.1.2015

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.