Masia

Sukupuoli: narttu
Koko: pieni
Syntymäaika: 2008

10.11.2012
Masia sai kodin Pietarista.

2.7.2012
Masia on puhdasrotuinen yorkshirenterrierineitonen. Masia asuu tällä hetkellä Viipurissa omassa kodissaan, mutta omistajan tehtyä raskaan päätöksen, etsitään Masialle nyt lopullista kotia Suomesta.

Omistaja kertoo Masian olevan hyvin ihmisrakas tyttö, mutta muista koirista neiti ei pidä. Sen vuoksi Masia joutuu olemaan kotonaan jatkuvasti eristyksissä omassa huoneessaan ja kärsii tilanteesta kovin. Lelut ovat Masialle SE juttu, joten uuden omistajan on paras pistää tarpeeksi rahaa sukan varteen pystyäkseen ostamaan pienelle tytölle sen rakastamia tavaroita.

Masian kodin valinnassa olemme tarkkoja: Masia luovutetaan ensisijaisesti ainoaksi koiraksi (omistaja kertoo Masian pystyvän elämään myös uroskoiran kanssa, mutta se ei pojistakaan erityisemmin pidä), Masia pelkää lapsia, joten Masian kotona ei ole lapsia, siellä ei vieraile lastenlapsia eikä kummilapsia. Masian uudessa kodissa ei myöskään voi olla kissoja, sillä neiti mielellään jahtaa niitä.

Masia siis luovutetaan ainoaksi eläimeksi aikuiskotiin. Koirapuistoilujen sijaan tyttö käy mielellään pitkillä remmilenkeillä ja leikkii mieluiten oman ihmisensä kanssa leluillaan. Masia on nyt neljävuotias.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi.