Vilina

Sukupuoli: narttu
Koko: aikuisena suuri
Syntymäaika: 11/2013

14.9.2014
Vilina sai kodin yhdistyksen ulkopuolelta.

4.7.2014
Ilopilleri Vilina on hirmuisen ihmisrakas ja kiltti neiti, joka malttamattomana jo odottelee oman kodin kutsua tarhalla.

Viime marraskuussa Irinan ystävä löysi kotinsa lähettyviltä viimeisillään tiineenä olevan äitikoiran. Rouva ei voinut jättää koiraa oman onnensa nojaan vaan otti sen luokseen ja parin päivän päästä koira synnyttikin kolme suloista pentua. Pienokaiset saivat varttua ensimmäiset kuukaudet emonsa hoivissa Irinan ystävän luona. Kun pennut olivat tarpeeksi vanhoja lähtemään emonsa helmoista, toi rouva pennut Irinalle, jotta niille löytyisi omat kodit. Sisaruksista yksi löysikin kodin Viipurista, mutta kaksi odottelee edelleen sitä ikiomaa ihmistään Irinan luona. Vinskistä ja Vilinasta on sukeutunut iloisia ja avoimia nuoria koiranalkuja.

Vilina on oikea ilopilleri ja pusutyttö, joka rakastaa ihmisiä aivan valtavasti. Vilina on hieman vallaton ja innostuu kovin saadessaan ihmisseuraa aitaukseensa. Tyttö tervehtii häntä iloisesti vispaten ja yrittää aina tilaisuuden tullen suikata pienen pusun ihmisen kasvoille. Vilina on hyvin sosiaalinen niin ihmisten kuin muiden koirienkin seurassa ja nauttii täysin rinnoin kaikesta saamastaan huomiosta. Uudessa kodissa Vilina tulee tarvitsemaan varmasti hieman tapakasvatusta oppiakseen kunnon kotikoiran tavoille, mutta fiksuna tyttönä Vilina oppii varmasti nopeasti kunhan omistajalta löytyy aikaa ja halua kouluttaa tyttöä. Sen verran menevältä mimmiltä Vilina vaikuttaa, että miksikään sohvaperunaksi neidistä ei ole vaan Vilina tulee tarvitsemaan paljon reipasta ulkoilua ja touhuamista yhdessä ihmisensä kanssa.

Sisarusten rotuperimästä saattaa löytyä jotain laumanvartiarotua, joten Vilinalle etsitäänkin kotia mieluiten omakotitalosta. Myös rivitalokodista voidaan keskustella. Vilina haukkuu tarhalla jonkin verran, joten senkään puolesta kerrostalo ei ole oikea paikka tälle neidille. Aivan ensimmäiseksi koiraksi Vilina ei sovellu ja paras tietysti olisi, jos tytön tulevalla kodilla olisi jo ennestään kokemusta vahtiviettisistä koirista. Kunhan se oikea koti löytyy on Vilina valmis karistamaan tarhan pölyt muhkeista tassuistaan, matkustamaan Suomeen ja valloittamaan oman ihmisensä sydämen aina uudelleen ja uudelleen iloisella ja rakastavalla luonteellaan ja hellillä pusuillaan.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.