Amina

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 9/2013

6.3.2014
Iloisen Aminan elämä päättyi aivan liian varhain. Se menehtyi tarhalla.

21.12.2013
Amina-pieni ilahtuu kovasti nähdessään ihmisiä. Tyttönen jännittyy hieman kuvaussessiosta, mutta pian pikkuinen vipeltää jo touhukkaan oloisena muiden pentujen seassa. Mistähän löytyisi koti suloiselle Aminalle?

Amina tuotiin Irinan tarhalle äitinsä ja veljensä Amirin kanssa. Pennut olivat tuolloin alle kuukauden ikäisiä, mutta sinnittelivät ja pysyivät elossa. Nyt molemmista on kasvanut kauniita harmaaturkkeja, ja sisarusten suurimpana toiveena olisikin löytää oma koti ennen pahimpien pakkasten tuloa!

Amir ja Amina elävät kymmenien muiden pentujen kanssa samassa pentuaitauksessa. Amina vaikuttaa iloiselta ja mukavalta pennulta, jonka kanssa ei varmasti tylsää hetkeä tule! Hieman kuvaustilanne vakavoittaa muuten niin hymyileväistä tyttöä, mutta piankos neiti puikkelehtii innoissaan taas ihmisten ympärillä.

Amina toivoisi, että joku mukava ihminen sen huomaisi ja tahtoisi tarjota sille loppuelämän kotia. Ihminen, joka pysyisi tytön rinnalla aina ja tarjoaisi turvallisen kainalon, olisi parasta mitä Amina vaan toivoa voi.

Aminasta kasvaa vähintään keskikokoinen kaunotar, ja tyttö on valmis matkustamaan Suomeen heti oikean kodin löydyttyä.

Viipurin koirat - Amina

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.