Verna

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 6/2013

22.12.2013
Verna sai kodin Saksasta.

13.12.2013
Verna on selkeää suosikkiainesta ja siitä tulee jollekulle varmasti erinomainen koiraystävä! Verna on ihmisrakas, mutta ei ylenpalttisen vilkkaalla tavalla.

Viipurin koirat - Verna

22.10.2013
Verna on reipastunut paljon ja ilahtuu suunnattomasti ihmisistä! Tyttö on kovin mielissään kaikesta saamastaan huomiosta, eikä haluaisi muuta tehdäkään kuin pusutella rapsuttelijan päästä varpaisiin.

Verna on kovin kaunis pentu, mutta melko tavanomaisen ulkonäkönsä vuoksi tuppaa jäämään erikoisempien pentujen varjoon. Kiltille ja ystävälliselle Vernalle soisi kuitenkin löytyvän rakastavan kodin, sillä sen tämä pieni sydämellinen tyttö ansaitsisi. Olisiko sinulla tarjota lämmin koti suloiselle Vernalle?

Viipurin koirat - Verna

8.10.2013
Pientä Vernaa hiukan jännittää kuvaustilanne ja sylissä oleminen. Verna vaikuttaa mukavalta ja kiltiltä tyttöseltä, joka odottaa jo oman kodin kutsua Suomeen.

Tänä syksynä monilla pennuilla on ollut kohtalona joutua hylätyksi, eikä Vernan kohtalo ole erilainen. Verna tepsuttelee iloisesti ympärillä, odottaen, milloin nameja jaetaan omalle kohdalle. Verna vaikuttaa vielä rauhalliselta tytöltä, mutta saa varmasti lisää energiaa ja tarmoa, kun pääsee tarhalta omaan kotiin ja kunnollisten ruokapatojen äärelle.

Verna etsii itselleen sitoutunutta omistajaa, joka pitää tytöstä huolta niin hyvinä kuin huonoinakin päivinä. Lämmin peti, muutama lelu ja turvallinen syli on se, mistä tämä tyttö koleassa Viipurissa unelmoi. Sopivan kodin löydyttyä on Verna heti valmis muuttamaan Suomen puolelle!

Viipurin koirat - Verna

Viipurin koirat - Pentuja Irinan tarhalla 5.10.2013

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.