Venna

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 1/2014

11.6.2014
RIP ihana pieni Venna, lepää rauhassa.

3.6.2014
Pikku-Venna se jaksaa pysyä iloisena ja aurinkoisena! Tyttö rakastaa ihmisiä koko pienellä sydämellään eikä tunnu saavan tarpeekseen huomiosta ja silityksistä.

Vennasta on kasvanut ihastuttavan avoin, iloinen ja hauskannäköinen hassukorva. Venna haluaisikin jo pian heittää hyvästit tarhalle ja muuttaa vihdoin omaan kotiin.

19.4.2014
Suloinen Venna on mitä ihastuttavin tyttö, joka on ihan onnesta tohkeana kun saa aitaukseensa ihmisiä. Pikku-Venna toivoisi kutsun omaan kotiin käyvän pian!

Venna vaikuttaa rauhalliselta ja mukavalta tytöltä, joka ei tee suurta numeroa itsestään. Syliinotto on vähän jännä juttu, mutta eihän se lopulta niin kauheaa ollutkaan. Mitä kauemmin viettää aikaa pentuaitauksessa, sen tuttavallisemmaksi Vennakin käy ja tyttö tulee iloisena antamaan pusuja aina vaan uudestaan ja uudestaan.

Venna odottaa ihmistä, joka on valmis tekemään kaikkensa sen vuoksi eikä hylkää sitä milloinkaan. Venna ei ole lyhyen elämänsä aikana vielä ehtinyt paljonkaan nähdä maailmaa, joka aluksi saattaakin olla outo ja pelottava. Kun vaan jaksaa rauhallisesti tyttöä sopeuttaa uusiin asioihin ja tilanteisiin niin kasvaa tästäkin neidistä hieno koirakansalainen.

Venna on valmis muuttamaan Suomeen toukokuun puolenvälin jälkeen.

Viipurin koirat - Venna

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.