Vlaska

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: keskikok. (50cm, 25kg)
Syntymäaika: 05/2010

15.7.2012
Vlaska sai kodin Viipurista.

17.5.2012
Vlaska on ystävällinen tyttö, jonka mielestä ihmisten rapsutukset on parasta mitä voi saada. Kauniisti Vlaska tulee viereen istumaan ja nauttii rauhallisesta rapsutushetkestä.

Vlaskasta on varttunut jo aikuinen, keskikokoinen tyttö. Korkeutta tytöllä ei ole valtavasti, n. 50 cm, mutta leveyttä on tullut lisäksi kohtalaisesti. Ihan mikään tuulen mukaan lähtevä Vlaska ei siis ole.

Vlaska on ihmisläheinen ja kohtuullisen rauhallinen tyttö. Toisista nartuista Vlaska ei aina niin kauheasti perusta, joten varmuuden vuoksi etsimme Vlaskalle kotia, jossa se saa joko viettää aikaansa ainoana silmäteränä tai leppoisan uroksen kaverina.

Katso video Vlaskasta:

Viipurin koirat - Vlaska

18.1.2011
Vlaskasta on kasvanut Olgan hoivissa varsin menevä mimmi.

Hiljaisesta hiirulaisesta ei ole enää tietoakaan vaan Vlaska pusuttelee estottomasti niin tutut kuin vieraatkin tarhalla kävijät ja varastaa ohimennen varomattoman tädin lapasen. Pienen leikkituokion jälkeen Vlaska kyllä luopuu aarteestaan hyvin nätisti. Vlaskan elämä tarhalla on tylsää. Päivä toisensa jälkeen valkenee aina samanlaisena ja Vlaska on hyvin kyllästynyt elämään pienessä aitauksessa monen pennun keskellä vailla mitään järkevää tekemistä tai ihmisen seuraa. Vlaska tahtoisikin pian kotiin, jossa se pääsisi pitkille lenkeille ja vaikka koirapuistoon juoksemaan.

Voi hyvinkin olla, että Vlaskasta voisi kuoriutua vaikka agility-ratojen tähti tai ehkäpä toko-mestari. Riippuu ihan tulevasta kodista, millaiseen aktiviteettiin Vlaskan loppumaton energia halutaan kohdistaa. Toki Vlaska varmasti köllii mielellään myös kainalossa telkkaria katsomassa kunhan on ensin saanut purkaa intoaa mielekkään tekemisen parissa. Vlaskalle ei ole väliä, onko puuha sitten koulutuskentällä treenailua vai vaikka saunapuiden kantamista isännän seurana. Pääasia on, että tyttö saa puuhastella omien ihmistensä kanssa. Pelkäksi sohvakoristeeksi Vlaska ei halua.

Vlaska on steriloitu.

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu huolellisesti adoptio-ohjeisiin ja täytä kotiselvityslomake ennen kuin soitat koiravaraajillemme.