Lenni

Sukupuoli: uros
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 2/2017

2.6.2017
Lenni juoksee luo, tepastelee innoissaan, heiluttaa häntää ja läpsii vähän tassulla. Sitten se kipittää hetkeksi kopin taakse, pohtii tilannetta ja tuumaa, että kyllähän ne ihmiset oli kivoja! 

Lenni ja sen sisarukset LiaraLiisaLucyLiisa ja Lexa tuotiin tarhalle yhdessä Lucia-emon kanssa. Paikallinen eläinsuojelija oli kuullut hädässä olevasta pentueesta, ja Irina lupasi ottaa emon ja pennut vastaan. Yhdistyksen aktiivit olivat juuri tarhalla käymässä, kun Lucia ja pahvilaatikossa nököttäneet pennut tuotiin tarhalle. Nyt pennut alkavat olla jo siinä iässä, että kotimatka Suomeen voisi alkaa.

Lenni on sisarustensa tapaan hieman ujo poika, mutta kuitenkin hyvin utelias ja ilahtunut uusista ihmistuttavista. Se vuoroin juoksee luo, tepastelee innoissaan edessä, heiluttaa häntää ja läpsii vähän tassulla. Sitten se kipittää hetkeksi kopin taakse, pohtii tilannetta ja tuumaa, että kyllähän ne ihmiset oli kivoja! Ja kipittää taas luokse, tepsuttaa ja heiluttaa häntää, ja sitten taas kipittää taaemmas...

Lenni vaikuttaa sympaattiselta ja iloiselta pojalta, joka vain kaipaisi rohkaisua ja tukea, jotta se pääsisi kasvamaan sosiaaliseksi ja kivaksi koirakaveriksi. Voi olla, että Lennistä jää jatkossakin vähän ujo vieraiden ihmisten kanssa, mutta tuttujen kesken siitä tulee varmasti reipas ja hauska koirapoika. Mutta jokainen koira on oma persoonansa, ja Lenni lupaa olla oikein kultainen ja ihana sellainen!

Lennistä kasvaa aikuisena keskikokoinen poika. Emo Lucia on noin 55 cm korkea ja parikymmenkiloinen, joten oletettavasti Lennistä tulee ainakin samaa kokoluokkaa. Kunhan Lenni pääsee kotiutumaan kunnolla, voi siitä kuoriutua varsin vilkas ja elämäniloinen poika. Siksi Lenni haaveilee aktiivisesta omistajasta - sellaisesta, joka haluaa tarjota Lennille riittävästi aktiviteettia eikä hermostu, vaikka poika keksisi joskus vähän omiakin kepposiaan.

Viipurin koirat - Lenni 26.5.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.