Rurik

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: keskikokoinen (n. 50 cm)
Syntymäaika: 1/2017

14.4.2018
Suruksemme kuulimme, että Rurik menehtyi tarhalla tappelun seurauksena.

17.9.2017
Rurik ilmaantui tarhalle keväällä. Se on ystävällinen ja hyvin ihmisrakas leppoinen poika. Kunpa mukavaa Rurikia onnistaisi ja se pääsisi talveksi omaan kotiin!

Rurik elää pienessä yksiössä kahden muun koiran, nartun ja uroksen kanssa. Paitsi että Rurik on ystävällinen ja kiltti poika ihmisille, vaikuttaa se olevan sitä myös toisille koirille. Asuinkumppaneina Rurikilla on tällä hetkellä aikuinen narttu ja suht samanikäinen nuori uros, ja porukka näyttää tulevan sopuisasti toimeen. Ihmisten saapuessa aitaukseen Rurik on aivan onnessaan, mutta ei kuitenkaan niin että menettäisi totaalisesti itsehillintänsä ja tasapainonsa vaan tulee reippaasti ja iloisesti tervehtimään. Rurik rakastaa rapsutuksia ja huomiota, ja kuinka kurjalta tuntuukaan jättää poika yksiöönsä katselemaan aidanraoista ihmisten perään. Rurik on reipas ja luottavaisen oloinen kaveri, joten se voisi sopeutua monenlaiseen ympäristöön. 

Rurikin menneisyydestä ei ole tietoa. Alkukesällä uusi partatyyppi tervehti iloisesti tarhalla, mutta koska uusia koiria on tullut valtavat määrät lisää kesän aikana, on Rurikin sivuille pääsy viivästynyt. Uuden omistajan on varauduttava kärsivälliseen sopeuttamiseen, sillä Rurik ei varmasti tiedä mitään kotikoiran elämästä ja muista oudoista asioista, joita uudessa ympäristössä joutuu kohtaamaan. Sisäsiisteys, yksin oleminen ja hihnassa kävely ovat Rurikille kaikki ihan outoja juttuja. Ystävällinen Rurik odottaa kuitenkin enemmän kuin mitään, että pääsisi aloittamaan kotikoiran opiskelut oman, lempeän ja rakastavan ihmisen johdolla.

Viipurin koirat - Rurik 24.9.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tai kotihoidossa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.