Samuel

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: siro keskikokoinen (n. 50 cm, 15 kg)
Syntymäaika: 3/2017

12.2.2019
Pieni Samuel menehtyi toisten koirien puremiin. 

26.5.2018
Samuel kastroitiin Viipurin Koirien tuella.

15.8.2017
Psst, Samuelilla on asiaa. Samuel haluaisi nimittäin kuiskata jonkun ihanan ihmisen korvaan: "Ottaisitko minut luoksesi asumaan?".

Samuel päätyi loppukeväästä Irinan tarhalle. Hyväntuulinen ja reipas Samuel on saanut kesän telmiä muiden pentujen kanssa, mutta nyt syksyn lähestyessä alkaa vähän huoli painaa. Samuel haluaisi päästä omaan kotiin.

Samuel on ystävällinen ja utelias napero, joka tulee mielellään tervehtimään tarhavieraita. Rapsutukset ja huomio tuntuvat hyvältä ja pieni Samuel painautuukin aivan kiinni ihmiseen niistä nauttimaan. Samuel vaikuttaa sopuisalta pojalta ja tulee aitauskavereidensa kanssa hyvin juttuun. Sylissä vähän jännittää, mutta rauhallisesti Samuel istuu paikoillaan ja antaa tutkia itsensä päästä varpaisiin.

Samuelin menneisyydestä ei ole tietoa. Ihmisistä Samuel pitää kuitenkin niin paljon, että mikään metsän keskelle syntynyt arkajalka se ei ole. Samuel saattaa hyvinkin olla jonkun vapaana jolkottelevan kotikoiran jälkikasvua ja on saanut elää pihapiirissä ihmisten lähellä. Niin tai näin, tarha on ollut Samuelin koti jo useamman kuukauden ja nyt olisi jo aika päästä jättämään sille hyvästit. Samuel ei tiedä mitään kotikoiran elämästä, joten jonkun ihanan ja ymmärtäväisen ihmisen täytyy olla valmis rauhallisesti opastamaan sitä uuden elämän alkuun. Monet asiat ovat Samuelille uusia ja jännittäviä, monia taitoja täytyy harjoitella. Samuel pistää kaiken toivonsa likoon, kumpa oma koti ilmoittautuisi pian!

Viipurin koirat - Samuel 10.9.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tai kotihoidossa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.