Melinda

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 6/2012

21.10.2012
Melinda sai kodin Saksasta.

23.9.2012
Melinda on siro ja suloinen tyttönen, joka hylättiin Irinan tarhalle kahden siskonsa kanssa. Nyt koko kolmikko toivoo kotien löytyvän Suomesta jo pian.

Kolmen mustan siskoksen lauma oli löytynyt Irinan tarhan edestä eräänä hämärtyvänä iltana. Kuului vain kolinaa ja reipasta kaasutusta, kun pennut jättänyt auto kaahasi kuoppaista tietä karkuun.

Irina korjasi suloiset siskokset pentutaloon talteen. Melinda oli aluksi kovin hämillään vieraiden pentujen keskelle joutumisesta, mutta pikkuhiljaa Melindakin on sopeutunut pentutalon vilkkaaseen elämään. Yhteisposeerauskuvassa siskonsa Milenan kanssa Melinda istuu etummaisena.

Melinda usein katselee mieluummin hetken kuin säntää suinpäin kohti uusia seikkailuja. Mutta sehän on vain tervettä harkintaa, joka elämässä on usein paikallaan. Siskoista erityisesti Milena on Melindan tuki ja turva, ja yllättävissä tilanteissa siskokset istahtavatkin yleensä vieretysten ihmettelemään asioita. Vieraatkin ihmiset saavat Melindan kuitenkin kovasti innostumaan, ja pienen hännän huiskeesta ei meinaa tulla loppua, kun Melinda huomaa saavansa seuraa ohikulkijasta.

Siskosten arvioidaan syntyneen kesäkuun lopussa. Melinda olisi rokotusten puolesta valmis matkaamaan Suomeen lokakuun lopussa.

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi.