Valeria

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: keskikokoinen
Syntymäaika: 9/2013

8.10.2014
Valeria varattiin saksalaiseen kotiin.

3.6.2014
Valeria on varttunut tarhalla kauniiksi, mutta valitettavan ujoksi neidiksi. Valeria etsii ihmistä, jolla riittää aikaa ja kärsivällisyyttä aran koiran sopeuttamiseen.

Valeriasta ei usein tahdo nähdä montaa vilausta tarhavierailujen aikana, sen verran vieraat ihmiset sitä pelottavat. Kuitenkin viime kerralla tyttö uskaltautui tulla uteliaasti nuuhkimaan sormia ja haistelemaan vieraita, joten mielestämme Valeriakin ansaitsee mahdollisuuden omaan kotiin. Selvää kuitenkin on, että sen sopeuttamiseen tulee menemään aikaa ja se voi vaatia kovastikin töitä, joten siksipä Valerialle etsitäänkin kotia, jolla on jo jonkin verran koirakokemusta.

25.12.2013
Kaunis ja suloinen Valeria katselee silmät tuikkien ympärillä hääriviä ihmisiä. Tyttö painautuu tiiviisti lämpimään syliin vaikka sitä vähän jännittääkin.

Sisarukset Valeria ja Valentino päätyivät tuntemattomasta syystä Irinan tarhalle etsimään uutta kotia. Liekö syynä ollut vain halu päästä eroon kahdesta pissalätäköitä tekevästä pennusta vai mikä, mutta nyt kaksikko toivoo onnensa kääntyvän ja oman kodin löytyvän ennen kovia pakkasia.

Valeriasta tuntuu turvallisemmalta vielä toistaiseksi kummastella ja ihmetellä vieraita pienen välimatkan päästä. Tyttö kyllä seurailee mitä ympärillä tapahtuu, mutta nameilla houkuttelevat vieraat eivät tunnu läheskään yhtä mielenkiintoiselta kuin lämmin koppi ja muiden pentujen turvallinen läheisyys.

Valeria toivoisi pian löytävän kodin, jossa riittää aikaa ja kärsivällisyyttä kaiken uuden opetteluun. Rauhallisella opastuksella tämäkin tyttönen sopeutuu varmasti hyvin uuteen ympäristöönsä. Valeriasta kasvaa takuulla kaunis ja hieno tyttö, ja joku onnekas tulee saamaan siitä vielä mitä uskollisimman ystävän!

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.