Lana

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: keskikokoinen
Syntymäaika: 3/2017

7.8.2017
Lana on kiva ja reipas pentu, joka odottaa Irinan tarhalla uuden elämän alkua. Lana päätyi tarhalle kesällä.

Pystyt korvat, vaaleanruskea turkki ja tumma kuono. Iloinen, kiltti ja ihmisrakas. Tälläinen on Irinan tarhalla omaa kotia odottava Lana-tyttö. Lana asustaa samassa aitauksessa lukuisten muiden pentujen kanssa. Päivisin painitaan ja leikitään, syödään ja otetaan päiväunia. Vielä tarkenee, mutta pian syksy on täällä. Pienen pennun elämä tarhaoloissa ei kovin hääppöistä ole, ja mitä lähempänä vuoden loppua ollaan, sen enemmän sääolosuhteet koettelevat tarhan asukkeja.

Lana vaikuttaa reippaalta, ystävälliseltä ja iloiselta tytöltä. Se tulee omaehtoisesti hakemaan huomiota ja mielellään seurustelee tarhavieraiden kanssa. Muiden pentujen kanssa Lana pärjää hyvin. Emme kuitenkaan tiedä Lanan aikaisemmasta elämästä mitään, eikä tytöllä varmasti ole aiempaa kokemusta kotikoirana olosta. Lana etsii sitoutunutta omistajaa, joka jaksaa ja haluaa panostaa tarhaoloissa kasvaneen pennun sopeuttamiseen. Aluksi kaikki on varmasti jännittävää, mutta kunhan tytölle ollaan valmiita antamaan aikaa eikä vaadita liikoja liian nopeasti, on Lanalla varmasti edellytykset kasvaa mitä hienoimmaksi kotikoiraksi!

Viipurin koirat - Lana 10.9.2017

Viipurin koirat - Lana 19.8.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.