Max

Sukupuoli: uros
Koko: keskikokoinen (n. 50-55 cm)
Syntymäaika: 2015-2016

11.10.2017
Max sai kodin yhdistyksen ulkopuolelta.

3.10.2017
Max on hyväkäytöksinen ja ystävällinen nuorimies. Max poimittiin kadulta talteen paikalliselle eläinlääkäriklinikalle, jossa se saa toistaiseksi odottaa oman kodin löytymistä.

Syyskuun lopussa meille esitellään eläinlääkäriklinikan sisäpihalla hyvin ystävällinen ja iloinen nuorimies. Max, noin 1-2-vuoden ikäinen saksanpaimenkoirasekoitus, löydettiin kadulta ja poimittiin talteen. Kukaan ei pojan perään kysellyt tai hakenut takaisin itselleen, joten todennäköistä on ettei Maxilla ainakaan enää omaa kotia ole. Se suhtautuu vieraisiin ihmisiin hyvin luottavaisesti ja toivottaa ihmiset välittömästi tervetulleiksi rapsuttelemaan. Poika painautuu oitis vasten jalkoja ja kellahtaa kyljelleen. Sitä saa rapsutella mistä vain ja hampaatkin saa tutkia ilman vastaväitteitä. Max on selvästi tottunut ihmisiin ja ihmisten käsittelyyn, ja vaikuttaa siltä, että sillä on voinut tähän saakka olla ihan hyvä elämä ihmisten parissa. 

Luonteeltaan Max vaikuttaa aika kympin pojalta. Siitä ei saa mitään häseltäjän kuvaa, mutta rotuperimä huomioon ottaen Max tahtoo kuitenkin päästä aktiiviseen kotiin, jossa koiran kanssa halutaan touhuta ja lenkkeillä. Erityisen haukkuherkältä Max ei vaikuta ainakaan yhden tapaamisen perusteella, sillä poika ei päästä pihahdustakaan. Emme tiedä, miten Max tulee toisten koirien kanssa toimeen, sillä koirakavereita sillä ei sisäpihalla ole. Max tullaan kastroimaan ennen mahdollista Suomeen muuttoa. Ellei Max löydä pikaisesti omaa kotia, odottaa sitä lähitulevaisuudessa tarhalle siirtyminen.

Viipurin koirat - Max 24.9.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.