Liia

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: pienehkö keskikokoinen (n. 45 cm)
Syntymäaika: 2015

10.6.2017
Liia löysi kodin Saksasta.

29.3.2017
Liia on hauska elohiiri! Se rakastaa niin kovin kaikkia ihmisiä, että eihän se malta pysyä aloillaan oikein hetkeäkään.

Terrierisekoitus Liia ja sen pojat LakuLari ja Late päätyivät Irinan tarhalle lopputalvesta. Emo Liia oli synnyttänyt pennut heinälatoon lähelle tarhaa. Liian huomattiin liikkuvan jo aiemmin tarhan läheisyydessä, mutta meni aikaa, että pentujen sijainti saatiin selville. Onneksi niin kuitenkin kävi ja Liia pentuineen saatiin turvaan. Koko porukka onkin nyt iloista ja reipasta sakkia, eikä niitä ole tarhalla asuminenkaan saanut arastelemaan - päinvastoin, ne ottavat ilon irti jokaisen uuden ihmisen tapaamisesta!

Liia on kooltaan pieni keskikokoinen, noin 45 cm korkea - sopivankokoinen koirakaveri moneen menoon. Liia varmasti rakastaisikin jotain kivaa harrastusta, jossa se saisi käyttää tarmoaan fiksusti. Liia ei ole laiskan ihmisen koira, sillä voimme vannoa, että Liian energiaa ei saa loppumaan pelkällä korttelin kiertämisellä. Mutta mikä sen parempaa onkaan, kuin yhteistyön rakentaminen mukavan harrastamisen yhteydessä?

Terrierisekoitukset ovat yleensä ihmisrakkaita, mutta myös hieman luonteikkaita koiria. Liialtakin tuntuu löytyvän niin energiaa kuin sopivasti omaakin tahtoa. Sosiaalisena tyttönä Liia sopeutuu varmasti monenlaiseen kotiin, mutta on tärkeää, että Liian uusi oma ihminen on valmis tarjoamaan tytölle turvallisen tulevaisuuden. Vaikka kaikki ei aina sujuisi kuin Strömsössä, ei kaveria jätetä. Emme esimerkiksi tiedä, onko Liia koskaan asunut sisätiloissa. Kaikki sisäsiisteydestä ja yksinjäämisestä alkaen on varauduttava opettamaan tytölle.

Liia on vielä nuori tyttö, arviolta korkeintaan 2-vuotias.

Viipurin koirat - Liia 25.3.2017

Viipurin koirat - Liia 2.4.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.