Apila

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 2/2014

10.6.2014
Apila sai kodin Venäjältä.

4.6.2014
Ihastuttava Apila on kuin pieni sudenpentu. Luonteeltaan tyttönen vaikuttaa kiltiltä, ystävälliseltä ja iloiselta pennulta.

Apila ei ole ensimmäisenä ryntäämässä vieraiden syliin kun aitaukseen astuu, mutta hetken kuluttua se tulee jo uteliaasti haistelemaan vieraita. Pieni nenä nuuhkii taskuja minkä kerkeää ja pikkiriikkinen kieli lipoo sormia. Tyttö telmii iloisena muiden pentujen kanssa, mutta kuumana kesäpäivänä voimat loppuvat pian, ja Apila väsähtää päiväunille aurinkoon. Tyttö antaa kiltisti silitellä itseään tyytyväisenä tuhisten.

Apila vaikuttaa toistaiseksi rauhalliselta pennulta, mutta siitäkin saattaa vielä kuoriutua menevä viikari, jossa riittää vauhtia ja menoa! Pieni tyttö ei välttämättä ole koskaan asunut kotona eikä nähnyt maailmaa muutenkaan, joten monet asiat ovat sille uusia ja voivat aluksi pelottaa. Apila haluaisikin löytää itselleen ihmisen, joka totuttaisi sitä hiljalleen ja ymmärtäväisesti kotikoiran elämään ja uusiin asioihin. 

Viipurin koirat - Apila

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.