Thea

Sukupuoli: narttu
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 12/2017

6.7.2018
Thea sai kodin yhdistyksen ulkopuolelta.

25.5.2018
Aurinkoinen Thea rakastaa ihmisiä! Thea lähettää videoterveiset tulevalle ihmiselleen, missä hän lieneekään.

Viipurin koirat - Thea 21.5.2018

19.4.2018
Suloinen ja reipas Thea tässä moi, oisko kotia tarjolla? Ihmisrakas Thea ei häviä siskolleen missään muussa paitsi ehkä karvojen määrässä.

Mitä olisikaan tarhareissu ilman uusia pentuja, valitettavasti. Tatum ja Thea ovat saapuneet Irinan tarhalle samoihin aikoihin. Tytöt ovat sen verran samanoloisia ja -näköisiä, että ne saattavat hyvin olla siskoksia huolimatta siitä että Tatum onkin enemmän karvapeikko. Tyttöjen menneisyys on hämärän peitossa, mutta muuta hämärää ei näissä tytöissä sitten olekaan - päinvastoin. Ihmisrakkaampia, reippaampia ja iloisempia pikkuvintiöitä saa etsiä! Ja hyvä niin, sillä mahdollisuudet omaan kotiin ovat aina paremmat reippaimmilla pikkuisilla.

Thea ei turhaan epäröi liikkeissään kun saa kauan kaivattua ihmisseuraa luokseen. Lipslups sanoo pieni kieli ja haluaisi kamalasti antaa pusuja ihanille vieraille. Rapsutusten ja silittelyn ohessa on kiva ottaa vaikka erä pentupainia tai joka koiran lempipuuhaa, pehmolelun silppuamista. Aurinkoinen Thea vaikuttaa sosiaaliselta ja oikein ihmisrakkaalta pennulta, jonka paras tilaisuus omaan kotiin on tässä ja nyt. Reipas Thea voisi pärjätä ainoanakin koirana, kunhan yksinoloa ollaan valmiita harjoittelemaan. Tulevan asuinympäristönkään suhteen Thea ei ole turhan ronkeli ja voisi reippaana tyttönä sopeutua myös vähän vilkkaammalle alueelle.

Tarhaelämää ei ole takana kovin kauaa, mutta Thea on sopeutunut hyvin keskelle kovaa hälinää ja koiramäärää. Tarhalle Thea ei kuitenkaan halua jäädä. Vielä elämä menettelee, mutta mitä pidempään tarhalla joutuu asumaan ja mitä vanhemmaksi tulee, sen haastavammaksi elämä ja pärjääminen voi muodostua. Kodinsaantimahdollisuudetkin laskevat roimasti, kun suloisin pikkupentuvaihe on ohitettu. Siispä nyt jos koskaan. Thea etsii ihmistä, jolla on aikaa ja kärsivällisyyttä pienelle pennulla. Eikä sitten unohdeta huumorintajua. Edessä on uusien asioiden, kuten sisäsiisteyden ja hihnakävelyn opettelua, jännittävien juttujen ihmettelemistä, reippaita lenkkejä ja leikkihetkiä peruskoulutusta unohtamatta. 

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.