Tilde

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: jää pienehköksi
Syntymäaika: 10/2017

22.4.2018
Tilde vietiin ortopedin tutkimuksiin, kun se saattoi ulvahtaa kivusta, liikkui kömpelösti ja sen oli vaikea pitää tasapainoaan yllä. Etujalka kasvoi kieroon ja lonkka oli löysä. Tilde päästettiin koirien taivaaseen vaikeiden kasvuhäiriöiden ja huonon ennusteen vuoksi.

4.4.2018
Tildestä ei toistaiseksi oteta kyselyitä vastaan.

22.3.2018
Heissunveissun! Ihana Tilde muutti hoitopaikkaan ja on tavattavissa Hämeenkyrössä.

14.3.2018
Mikä pieni ihanuus sieltä maasta kurkistaa? Sehän on Tilde-tyttö! Tilde on ystävällinen ja ihmisrakas pentu, joka vie kenen tahansa sydämen.

Tilden tie tarhalle on tuntematon, mutta niin vain senkin kohtalona oli koiratarhalle päätyminen. Pituutta neidin tappijalkoihin ei ole suotu kovinkaan paljon ja hieman ujostellen viereen kömpivä Tilde onkin mitä hellyttävin näky. Tilde on kovin kiinnostunut kaikesta ja kaikista, mutta alkuun tuumii hetken ennen kuin tulee hakemaan rapsutuksia. Kun tyttö huomaa vieraat mukaviksi, seuraa se perässä ja pyllähtää niille sijoilleen nauttimaan rapsutuksista.

Tilde vaikuttaisi tulevan hyvin juttuun aitauksen muiden koirien kanssa. Tarhaoloissa se on myös hiljainen tyttö ja ainakin vielä mukavan rauhallinen pentu - tosin se tilanne saattaa muuttua omaan kotiin muuton myötä. Kotikoiran elämä ei ole Tildelle tuttua, joten tulevan omistajan on oltava valmis harjoittelemaan erilaisia taitoja aina hihnakävelystä yksin olemiseen. Ihana Tilde on valmis matkaamaan oman perheen luokse heti kun sopiva sellainen osuu kohdalle!

Viipurin koirat - Tilde 13.3.2018

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.