Kiki

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 2/2014

25.8.2014
Kiki varattiin saksalaiseen kotiin.

2.8.2014
Kiki ei ole menettänyt iloisuuttaan. Se haaveilee kodista, jossa riittäisi puuhaa ja tietysti siitä ikiomasta ihmisestä, jonka kanssa puuhata. 

Kiki suhtautuu vieraisiin ihmisiin ystävällisesti ja avoimesti, ja tarhavieraiden saapuminen onkin ihan mahtava juttu! Myös toisten samanikäisten koirien kanssa Kiki näyttäisi tulevan kivasti toimeen.

Viipurin koirat - Kiki 2.8.2014

3.5.2014
Kikin seurassa ei tylsää hetkeä tule! Reipas tyttö juosta jolkottaa iloisena muiden pentujen kanssa ja seuraa tiiviisti ihmisten puuhia. Kiki on iloinen tyttö, joka toivoisi pian pääsevänsä omaan kotiin!

Kiki kuuluu siihen suureen joukkoon ei haluttuja-pentuja, jotka etsivät tänä keväänä itselleen omaa kotia Irinan tarhalta käsin. Pentuja on paljon ja suuresta joukosta on vaikea erottua. Kiki yrittää parhaansa eikä voi muuta kuin toivoa, että juuri se olisi yksi niistä onnekkaista, joka pääsisi tarhalta pois omaan kotiin.

Kiki villiintyy ilosta kun ihmiset tulevat antamaan sille rapsutuksia. Pikku tyttö ei tiedä miten päin olisi kun sillä on niin ihanaa, mutta silityshetkikin loppuu aikanaan, ja haikea silmäpari jää toiveikkaana odottamaan portin taakse seuraavaa kertaa. Pikku Kikin paikka olisi oman perheen parissa, ei suurella ja pelottavalla koiratarhalla.

Kiki ei halua jäädä kasvamaan tarhalle vaan löytää oman kodin. Mitä nopeammin, sen parempi. Tyttö osaa varmasti arvostaa lämmintä petiä ja kunnollista ruokaa, puhumattakaan lukuisista hellittelytuokiosta, päivätorkuista oman ihmisen kainalossa.. Kaikista näistä se voi vain haaveilla. Kiki on vielä pieni pentu, mutta aika kuluu nopeasti ja pian se on jo aktiivinen nuori koira, joka tarvitsee riittävästi liikuntaa ja muuta mukavaa puuhaa, jotta energia purkautuu sallittuihin asioihin.

Kiki on valmis matkustamaan Suomeen toukokuun lopulla.

Viipurin koirat - Kiki

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.