Valerik

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko:
Syntymäaika: 3/2013

28.2.2014
Valerik sai kodin yhdistyksen ulkopuolelta.

13.2.2014
Valerik on iloinen ja sydämellinen koirapoika. Kokoa sillä alkaa olla jo todennäköisesti 30 kilon kieppeillä.

Valerik kuuluu tarhavieraiden suosikeihin - vaikkakin sen aitaukseen menevien on syytä ottaa tukeva asento, jottei Valerikin riemullisten suosionosoitusten vuoksi vahingossa kaatua kapsahda. Mutta vaikka Valerikusta löytyy voimaa ja vauhtia, osaa se myös pysähtyä nauttimaan hellistä hetkistä.

Valerik on saanut ulkoilla tarhan edustalla vapaana yhdessä muiden koirien kanssa, joten se ei vaikuta karkailuun taipuvaiselta.

Viipurin koirat - Valerik

12.9.2013
Ystävällinen, kiltti Valerik on komeine korvineen ja kauniine kasvoineen huikean upea ilmestys; ehta viipurilainen!

Valerik on arviolta noin kuuden kuukauden ikäinen poika, joka on löytynyt kaupungilta. Kuulimme, että poika olisi saattanut olla aiemmin kotikoirana, mutta syystä tai toisesta hylätty. Valerik ei ole tarhalla kovin pitkää aikaa joutunut viettämään, ja se onkin vielä hieman häkellyksissä kaikesta. Ihmisistä se ilostuu kovasti ja ottaa rapsutukset nauttien vastaan.

Vaikka Valerik onkin aiemmin saattanut olla kotikoirana, tulevan omistajan on hyvä kuitenkin varautua opettamaan pojalle kaikki kotikoiran tavat alusta lähtien. Valerik vaikuttaa iloiselta ja innokkaalta nuorukaiselta, joka nauttisi pitkistä metsälenkeistä, ja poika varmasti osaisi arvostaa tulevassa omistajassaan samoja piirteitä. Varmaa on, että missä tahansa tämä poika kulkee, tulee se takuulla herättämään ihastusta. Mikäli tässä on kauan etsimäsi lenkkikaveri, odottaa Valerik yhteydenottoasi!

Valerik on sen verran kova poika juttelemaan, että ihanteellisinta olisi, jos ihmisrakas poika löytäisi oman kodin omakotitalosta.

Viipurin koirat - Valerik

Viipurin koirat - Valerik

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin  kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.