Alessa

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 4/2012

1.7.2012

Alessa sai kodin Saksasta.

20.6.2012
Alessa on mahdottoman suloinen pörröturkkityttö.

Alessan lempihupia on toisten pentujen kanssa painiminen, mutta heti kun ihminen ilmestyy näköpiiriin, ei tyttöä enää mikään muu kiinnosta kuin edes pienen silityksen saaminen.

Alessa ja sen sisaruslauma tuotiin Irinan tarhalle juuri ja juuri luovutusikäisinä. Pennut olivat syntyneet huhtikuun alussa nartulle, jonka tehtävänä on vahtia parkkipaikkaa Viipurin keskustan liepeillä. Parkkipaikan vartijaa ei kiinnostanut etsiä pennuille koteja, joten nämä suloiset karvakuonot tuotiin Irinan tarhalle.

Alessa on sosiaalinen ja iloinen tyttö. Alessaa eivät huolet paina, kun se mennä touhottaa muiden pentujen joukossa ja koittaa milloin retuuttaa lelua toisen pennun kanssa, milloin taas kimakasti komentaa väsähtäneitä kavereitaan jatkamaan leikkejä. Mutta silti suurin onnenhetki päivässä on se, kun joku ihminen ehtii pysähtyä pentutalolle ja napata Alessan hetkeksi syliinsä.

Alessa odottelee vielä ihan pienen hetken rokotusten voimaantuloa, mutta sen jälkeen tyttö on valmis hurmaamaan uudet omistajansa!

Katso video Alessasta:

Viipurin koirat - Alessa

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu huolellisesti adoptio-ohjeisiin ja täytä kotiselvityslomake ennen kuin soitat koiravaraajillemme.