Valtti

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 1/2013

1.5.2013
Valtti vaikuttaa rauhalliselta ja fiksulta pennulta - vaan eiköhän siitä tarpeen tullen pentumaista vauhtiakin löydy!

Varma kevääntulon merkki on pentujen määrän lisääntyminen Irinan tarhalla. Valttikin kuuluu tämän harmillisen ilmiön penturaukkoihin: Valtti oli kylmästi vain jätetty aikaisin aamulla tarhan eteen. Kaikeksi onneksi poika ei ollut lähtenyt seikkailemaan kauemmas, vaan aamun ensimmäinen työntekijä oli korjannut pojan aitaukseen muiden pentujen joukkoon.

Riekkuvassa pentulaumassa Valtti on sitä rauhallisempaa porukkaa: pieni häntä vipattaen Valtti tulee tervehtimään, mutta housun puntit säästyvät puremilta ja kädet naarmuilta, sillä Valtti osaa tervehtiä ilman hillitöntä villiintymistä.

Valtti vaikuttaa fiksulta ja mukavalta pennulta. Välillä Valtti harkitsee hetken ennen kuin ryntää kohti uusia seikkailuja, mutta mikään varsinaisen arka tai ujo poika Valtti ei ole. Valtista joku saa vielä hienon koirakaverin!

Valtista kasvanee keskikokoinen poika. Jos kodissasi ja elämässäsi on yhden poikapennun mentävä aukko, tulee Valtti täyttämään sen enemmän kuin mielellään!

Viipurin koirat - Valtti

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.